Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chcú sa odsťahovať zo Slovenska?! Rytmus a Jasmina hľadajú bývanie v TOMTO meste!
Zdielať na

Chcú sa odsťahovať zo Slovenska?! Rytmus a Jasmina hľadajú bývanie v TOMTO meste!

Archívna reportáž

Krátko na to, ako sa Patrik Vrbovský pred tromi rokmi rozišiel s Darou a začal si s Jasminou, vyhliadol si vilku v dedinke nedaleko Bratislavy. Rozľahlý dom s bazénom a záhradkou obýva od nasťahovania so svojou láskou, po niečo vyše roku sa k nim pridal aj Sanel. Zdá sa, že k dokonalosti už nič nechýba, no teraz zaskočili požiadavkou nasmerovanou na fanúšikov.

Jasmina a Patrik Vrbovskí zažívajú nepochybne najkrajšie roky svojho života. Zamilovaní, spokojní, úspešní, bohatí a ešte k tomu obdarení aj rozkošným synčekom. Nepochybne k ich idylke ale prispieva aj veľkorysé bývanie v Malinove, kde majú na skok všetko, na čo si len spomenú.

No aj tak má človek pri pohľade na ich Instagram dojem, že ak majú vyraziť do mesta, vyberú si radšej Viedeň, ako Bratislavu, ktorú majú "za rohom". Iste je to aj preto, že tam býva Jasminina sestra aj otec, no lákadlom sú aj miestne luxusné obchody, kde pravidelne nechávajú majland.

Rytmus spraví pre rodinu všetko, keď treba, zariadi aj bývanie vo Viedni:

​No kým doteraz bolo Rakúsko len na úrovni výletíkov, možno sa niečo zmenilo. "Hľadám pekný prenájom v peknom prostredí vo Viedni za dobrú ponuku," znel prekvapujúci text na fotke z letnej Viedne, kde sa Rytmus prechádza so Sanelom. Síce neupresnil, že má ísť skutočne o bývanie pre nich, no zdá sa to byť pravdepodobné.

Instagram/RK

​Aj keby to nebolo natrvalo, zrejme manželov Vrbovských otravuje chodiť do Viedne len na otočku, prípadne sa potom tiesniť v Jasmininej rodiny. Síce by nepochybne mali aj na to, aby si zaplatili hotel, no pri malom dieťatku je pohodlie vlastného bývania na nezaplatenie. Výzva veľmi rýchlo zmizla, možno už raper s rodinkou našiel, čo hľadal, snáď sa časom aj pochvália, ako to s tým bytom v metropole Rakúska mysleli.

Súvisiace články

Najčítanejšie