Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plastiky a botox? V prípade tejto slávnej herečky neexistuje, šokovala svojimi tajnými tipmi na krásu!
Zdielať na

Plastiky a botox? V prípade tejto slávnej herečky neexistuje, šokovala svojimi tajnými tipmi na krásu!

Archívna reportáž

Slávna hollywoodská herečka Julia Roberts (53) už síce nie je žiadna mladica, ale ešte stále je veľmi príťažlivá žena. Jej krása ale nespočíva vo vyumelkovanosti a drahých plastikách. Dôvodom jej mladistvého výzoru je najmä zdravý životný štýl, ktorého je veľkou vyznávačkou. Prezradila, čo sú pre ňu úplne základné poklady pre večnú krásu

Recept sympatickej Pretty Woman spočíva v pravidelnom pohybe a samozrejme najmä kvalitnej strave pozostávajúcej z čerstvých surovín. Julia Roberts sa vyhýba nezdravým potravinám, pije veľa čistej vody, behá, bicykluje a snaží sa byť v tomto smere vzorom aj pre svoje tri deti. Starnutie považuje za prirodzený proces a vôbec sa preto nestresuje.

Táto sympatická herečka vraj nemá ani žiadne mimoriadne požiadavky na drahé krémy a prípravky. Potrebuje hlavne hydratačný krém a jelení loj. Keď má letieť lietadlom, poriadne sa namaže mastným krém, suchý vzduch v lietadle totiž veľmi vysušuje jej pokožku. Keď nenakrúca, rada trávi čas doma so svojimi deťmi. "Bežne začínam deň tak, že si vyčistím zuby, umyjem tvár vodou a namažem sa opaľovacím krémom,“ prezradila denníku Independent. "Nemám žiadnu zázračnú pastu, nechodím na bielenie. Čistím si zuby jedlou sódou. Robil to môj dedo a za celý život mal jeden jediný kaz,“ poradila jednoduchú metódu na zachovanie zdravých a bielych zubov, jej typického znaku keď sa povestne naširoko usmeje.

Juliu a jej široký úsmev má rád snáď každý. Aj preto je neustále veľmi žiadaná:

​Pre Juliu je základom zdravia pestrá a kvalitná strava, veľmi si zakladá na raňajkách. "Deťom som vždy hovorila, že musia jesť kvalitnú stravu, aby bolo kvalitné aj ich zdravie a aby dobre vyzerali. Na raňajky si obvykle dávam jogurt s čerstvými lesnými plodmi, na obed musím mať vždy veľa zeleniny a na večeru sa snažím jesť každý deň nejakú rybu,“ vysvetlila herečka svoje hlavné zásady a zvyky čo sa týka stravovania. Raňajky si rada obohatí aj čerstvými vajcami, avokádom a zapíja ich šťavou z kokosového orecha. Na obed jej stačí šalát s grilovaným kuraťom, ktorý obmieňa s obľúbenými cestovinami. "Prečo sa všetci boja cestovín? Cestoviny ti nikdy nič neurobili. Nebuď zlý na cestoviny," poznamenala žartom. Na večeru si k rybe s quinoe, či s hnedou ryžou a zeleninou dopraje aj pohár dobrého vína.

Ostatné týždne až mesiace boli na profile herečky veľmi monotónne - samé voľby:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Roberts (@juliaroberts)

Hviezda filmu Pretty Woman nevyznáva žiadne módne trendy v rámci cvičenia. Zameriava sa hlavne na jednoduché športy, ako je cyklistika, beh a plávanie, cviky z jogy a pilates. Myslí si, že pravidelný pohyb je životne dôležitý pre každé ľudské telo. Ale nemali sme sa pritom príliš vyčerpať. Dôležité je, aby sme sa dobre cítili a tešili zo života. Roberts tvrdí, že zdravé návyky nie sú kvôli vzhľadu, krása nie je hlavnou prioritou pre ňu, ani pre jej rodinu. "Myslím, že pokiaľ príjemne voniame a máme úsmev na tvári, to je recept na krásu," hovorí Julia veľkú pravdu. Hviezdna herečka miluje svoj domov, rada pletie, teší sa z pokojných chvíľ, dopraje si dostatok spánku, pije veľa vody a raduje sa aj z maličkostí. Zdá sa, že ani milióny na účte ju nezmenili a ostala "normálnym" človekom.

Súvisiace články

Najčítanejšie