Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Prišiel o prácu aj o rodinu! Známeho českého speváka dostal rok 2020 na úplné dno!
Zdielať na

Prišiel o prácu aj o rodinu! Známeho českého speváka dostal rok 2020 na úplné dno!

Zdroj: Instagram/MM

Na minulý rok budú mnohí spomínať s trpkou príchuťou. A "mnohí" pritom znamená takmer celý svet. No pre niektorých to bol obzvlášť zlý rok a patrí medzi nich, žiaľ, aj český spevák Martin Maxa (59). Okrem výraznej straty príjmu pre zákaz koncertovania bol fatálne zasiahnutý aj jeho rodinný život.

Český spevák Martin Maxa (59), vlastným menom Martin Varga, prežíval počas minulého roka ťažké časy, čo sa týka práce, vzťahu aj detí. Speváka teraz najmä trápi, že sa mu rozpadol po 25 rokoch vzťah s partnerkou Sylvou. Tá sa od neho nedávno rozhodla odísť aj s ich 14-ročnou dcérou, píše portál Super.cz.

"Neustála to. Bol to strašne ťažký rok, kvôli ktorému som prišiel o prácu, deti sa dočkali šikany, ona podľa ľudí z nášho malého mesta mala parohy. Proste to nezvládla a vzťah ukončila," prezradil dôvod odchodu partnerky Super.cz Maxa. Spevák sa od rodiny, ktorá zostala v Litvínově, odsťahoval do Roudnice nad Labem, kde má rozostavaný hotel, na dostavbu ktorého mu ale chýbajú peniaze. "V byte v ktorom sme bývali, teraz žije syn Ivoš, Sylva s dcérou sa odsťahovali. Komunikujeme spolu v pohode, s malou sa vídam," dodal.

Pripomeňte si jeden z hitov Martina Maxa:

Všetko sa to začalo kauzou po slávnostiach v Moravskej Třebovej spred troch rokov. Spevák vtedy údajne napadol mladú ženu na hotelovej izbe, do čoho sa zaplietol aj osemdesiatročný cudzinec a kvôli tomu musel čeliť trestnému stíhaniu. "Bolo to šialené. Kvôli tejto kauze som prišiel o partnerku Sylvu, rok som si neškrtol na kšeftoch, mal som podpísanú rolu do filmu za pol milióna, to mi zrušili. Bol som absolútne bez peňazí. A to všetko kvôli vymyslenej kauze. Nič som neurobil, čo tiež súd potvrdil a bol som oprostený všetkých obvinení," rozčúlene Maxa ďalej opisoval svoju situáciu nepochybne ľutujúc každého kroku, ktorý viedol až k jeho obvineniu.

​Akoby to všetko nestačilo, kauza poznačila aj jeho dve deti. Jeho talentovaný dvadsaťjedenročný syn Ivan začal študovať na filmovej škole, ale musel štúdium predčasne ukončiť. A potrápila sa aj jeho štrnásťročná dcéra Ema. "Škola syna stála sto tisíc ročne, musel z nej odísť, proste som na to nemal. Dcéra musela kvôli šikane školu tiež zmeniť. Bolo to šialené. Som rád, že je to za nami. Spätne môžem povedať, že by mi nikdy nenapadlo, čo kvôli vymyslenej kauze môže prísť," posťažoval sa spevák, ktorý ale podobnými kauzami už prechádzal aj vo svojej minulosti, snáď sa už teraz dostatočne poučil. Aktuálne verí tento vyštudovaný telocvikár už len v to, že vzťah s expartnerkou ostane dobrý a najmä, že sa opäť rozbehnú koncerty a bude mať nádej na zárobok a dostavanie svojho sna - malého hotela.

Súvisiace články

Najčítanejšie