Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nové tetovanie ako pocta manželovi! TOTO má hviezdna kráska na chrbte na počesť svojho milovaného!
Zdielať na

Nové tetovanie ako pocta manželovi! TOTO má hviezdna kráska na chrbte na počesť svojho milovaného!

Archívna reportáž

Tetovanie dnes nie je na telách mladých ľudí už ničím výnimočným, práve naopak, pomaly už každý má svoje telo ozdobené nejakou kresbou, nápisom či piercingom. Kým niektorí si dávajú tetovať motívy podľa momentálnej nálady, iní sú pri výbere permanentnej ozdoby tela oveľa osobnejší a radi doň pridávajú jedinečnú symboliku. Manželka slávneho speváka, nemenej známa modelka z anjelikov Victoria´s Secret, Chrissy Teigen, si nedávno dala zvečniť na tele text jeho najnovšej piesne.

Modelka Chrissy Teigen (35) sa na sociálnej sieti pochválila novým tetovaním a odhalila pritom viac ako iba malý kúsok kože. Aj po dvoch deťoch a nedávnom tehotenstve, ktoré sa, žiaľ, skončilo tragicky, sa môže pochváliť ukážkovou postavou. Svoju kožu ozdobila názvom jednej z mnohých zamilovaných pesničiek od svojho manžela, speváka a hudobníka Johna Legenda.

Americká modelka s thajskými koreňmi si nechala vytetovať na chrbát názov piesne v jemnom a elegantnom štýle písma. Slovíčko "Ooh La" sa vinie pozdĺž chrbtice smerom k jej štíhlemu pásu a novú ozdobu predviedla v plnej paráde vo videu na Instagrame. Chrissy v ňom pózovala "hore bez", aby ponúkla divákom čo najlepší pohľad na jej nové tetovanie, ktorý jej do kože vyryl známy celebritný tatér Winter Stone.

Modelku k tetovaniu inšpiroval text piesne Ooh La z pera jej manžela, speváka Johna Legenda. Vypočujte si ju:

John v komentári vo videu prezradil, že jej pieseň najprv zaspieval v spálni. "Museli sme tú pieseň otestovať, aby sme si boli istí, či funguje. Fungovala. Po prvom raze sme si ju opäť pustili. Bol to dobrý začiatok konverzácie," prezradil s úsmevom John, čo predchádzalo rozhodnutiu sa nechať tetovať. Text piesne Ooh La je totiž totiž celkom intímny a miestami až erotický, v refréne napríklad žiada svoju polovičku, aby mu vzdychala do ucha.

Chrissy Teigen sa novým tetovaním pochválila na Instagram:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Nie je žiadne tajomstvo, že niekoľkonásobnému držiteľovi ocenenia Grammy a mnohých iných cien, bola k mnohým jeho zaľúbeným piesňam inšpiráciou práve jeho krásna manželka a matka ich dvoch detí, Luny a Milesa. Manželmi sú od roku 2013 a ich vzťah sa zdá byť každým rokom silnejší a to aj napriek tragédií, ktorá ich postretla v septembri 2020. V šiestom mesiaci tehotenstva prišli o synčeka, ktorému stihli dať meno Jack. Smutná udalosť ich vzťah, zdá sa, ešte viac utužila a sú si vzájomnou oporou.

Súvisiace články

Najčítanejšie