Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bohuš Matuš o pandémii: Je to veľká hra!
Zdielať na

Bohuš Matuš o pandémii: Je to veľká hra!

Zdroj: instagram/BMaL

Už to bude rok, čo celý svet ochromil neviditeľný nepriateľ. Kým spočiatku takmer všetci ľudia v strachu z neznámeho počúvali nariadenia bez reptania, neskôr sa všetko zmenilo. Nie je azda téma, ktorá by viac rozdeľovala, ako práve pandémia. Extrémne názory sú aj medzi známymi osobnosťami. Kým niektorí stále vyzývajú k rešpektovaniu opatrení a vakcínu považujú za jasné riešenie, iní majú všetkého plné zuby, či dokonca podľahli konšpiráciám. Týmto smerom sa zrejme vydal aj spevák Bohuš Matuš.

Český muzikálový spevák Bohuš Matuš (47), ktorý sa stal len pred mesiacom po prvýkrát otcom, keď jeho 17-ročná priateľka priviedla na svet ich dcérku Natálku, sa aktuálne pre portál životvčesku.cz vyjadril aj na tému koronavírusu. Rozhodne sa nepostaví medzi prvými do radu na očkovanie, ideálne vôbec, tvrdí.

Kým onedlho 90-ročná herečka Jiřina Bohdalová sa celkom jasne postavila na stranu očkovania a dokonca je aj tvárou kampane, má viacero kolegov, ktorí to vidia inak. Medzi nimi napríklad aj Dan Landa, ktorý dokonca minulý týždeň vystúpil aj v českej Snemovni, kde veľmi ostro povedal svoj názor na pandémiu a najmä opatrenia s ňou spojené.

Vypočujte si jednu z Matušových piesní:

Evidentne brnkol na strunu čerstvému oteckovi Bohušovi. "Podľa mňa hovoril dobre, je to dobrý bojovník a som za Landu vďačný. Možno časom názor prehodnotím, ale teraz je jasný. Rozhodne neviním vlády z tých opatrení, to si vymyslel nejaký chytrák niekde úplne inde a teraz nás s tým otravujú po celom svete," povedal Bohuš svoj názore celkom citeľne podfarbený konšpiračným nádychom. 

Bohuš má skutočne krásnu rodinku:

Ostrý a celkom vyhranený názor povedal aj na vakcináciu, ku ktorej teraz svet upína zrak ako k nádeji na návrat k normálnemu životu. "Ja, samozrejme, tú celosvetovú rošádu sledujem. Ale osobne to vidím ako veľkú hru. Čo sa týka vakcíny, tak sa očkovať skôr nenechám," povedal spevák. Otázne je, či si známe osobnosti uvedomujú, že ich názor je vzorom pre mnohých ich fanúšikov a či sú potom ochotní niesť za to aj zodpovednosť. V prípade umelcov ale predsa len možno mať pochopenie pre celé spektrum názorov, kríza ich zasiahla naplno, aj Bohuša Matuša, ktorý už zvažuje dokonca aj prácu na stavbe, aby sa dokázal postarať svoje dve lásky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie