Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Herec Ján Kroner je v nemocnici! Šokujúca správa o samovražde!
Zdielať na

Herec Ján Kroner je v nemocnici! Šokujúca správa o samovražde!

Archívna reportáž

Denník Nový Čas priniesol nepríjemnú správu o tom, že kedysi mimoriadne obľúbený herec Ján Kroner (64) je v nemocnici, príčinu však nešpecifikovali. Portál ereport.sk ale prišiel so šokujúcim tvrdením, že za hospitalizáciou má byť pokus o samovraždu.

Podľa portálu čas.sk je Ján Kroner ml. hospitalizovaný v nemocnici v Trstenej a je mimo ohrozenia života. "V dome v Žilinskom kraji, kde posledné obdobie žil, musela zasahovať záchranka. Janko bol prevezený do nemocnice," prezradil portálu nemenovaný zdroj. 

S oveľa dramatickejším tvrdením prišiel portál ereport.sk. Herec sa mal 7. januára pokúsiť o samovraždu aktuálne je hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení spomínanej nemocnice. Jej riaditeľka sa odmietla bližšie vyjadriť. 

Z návratu Janka Kroner pred kamery mali diváci aj jeho kolegovia pred 4 rokmi obrovskú radosť. Žiaľ, šlo len o jednorazovú udalosť:

​Ján Kroner ml. patril medzi najobsadzovanejších hercov, pričom značnú časť jeho filmových či seriálových úloh tvorili komediálne postavy, ako aj v jojkárskom seriáli Profesionáli. Od roku 2011 akoby sa po ňom zľahla zem. Žiaľ, na povrch prenikli smutné správy o hercovom zlom psychickom stave. Boj s depresiou zvádzal herec aj s pomocou viacerých liečení na psychiatrii, neveľmi úspešne, ako sa, žiaľ, zdá.

​Kroner, člen slávneho hereckého klanu, bol dvakrát ženatý, z prvého manželstva s Adrianou Kronerovou má syna Jakuba, uznávaného režiséra, z druhého manželstva s herečkou Lenkou Košickou má dcéru  Zuzanu, ktorá je majsterkou Európy v hip-hopovom tanci. V poslednom období žil v Dome sociálnych služieb v Lokci.

Súvisiace články

Najčítanejšie