Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Je tehotná?! Pol roka po rozchode so Separom Tina poriadne šokovala TOUTO fotkou!
Zdielať na

Je tehotná?! Pol roka po rozchode so Separom Tina poriadne šokovala TOUTO fotkou!

Archívna reportáž

V lete sa skončila jedna významná éra v živote speváčky Tiny a rapera Separa. Rozhodli sa, že napriek tomu, že ich spája 5-ročná dcérka Tia Lilliana, nebudú už vzťah siliť a každý sa vybral vlastnou cestou. Netrvalo dlho a prevalilo sa, že zrejme obaja už niekoho po svojom boku majú. No vážnejšie to vyzerá v prípade Tiny a jej novej lásky.

Krátko po veľmi priateľskom, až priam láskavom rozchode Tiny a Separa sa zdalo, že obaja už zakotvili v náručí niekoho iného. No kým v prípade rapera išlo zrejme len o flirt s mladou hviezdičkou Instagramu, a ako sa neskôr ukázalo, život mu naplnila, žiaľ, oveľa nepríjemnejšia záležitosť - rakovina, fotky Tiny s jej priateľom hovorili jasnou rečou. 

Vodenie za ruky, bozky a zjavne aj spoločne strávené noci boli jasným signálom, že vzťah Martiny Kmeťovej a Františka Churého, známeho pod pseudonymom Puerto, nie je žiadna dočasná zábavka. Kým Tina už dve deti má, 7-ročného syna Lea s futbalistom Richardom Lásikom a dcérku so Separom, Puerto je zatiaľ bezdetný.

Tina nepochybne veľmi prežívala chorobu jej bývalého, ten má s ich dcérkou skvelý vzťah:

​Pri pohľade na fotku, ktorú zdieľalo isté rádio na svojom instagramovom profile sa ale okamžite vynorili otázky, či sa bezdetný status raper Puerta onedlho nezmení. Tina síce nosí rada voľné, pohodlné oblečenie, no široká mikina akoby skrývala bruško. Pred zhruba dvomi mesiacmi sa Tina objavila aj v istom televíznom projekte, kde mala síce úzke šaty, no v istom momente sa zahalila kabátom a tiež nebolo bruško tak celkom viditeľné. Navyše, za dva mesiace práve po prvom trimestri dokáže poriadne vyskočiť, tobôž u žien, ktoré už deti majú.

Na tejto fotke sa zdá, že Tina čosi pod pulóvrom skrýva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rádio Jemné (@radiojemne)

Pri pohľade na Instagram Tiny, ale aj Dominiky Mirgovej, s ktorou aktuálne spolupracovala, nie je za ostatné týždne žiadna fotka, kde by bolo vidno celú postavu speváčky, prípadne je poriadne naobliekaná. Tehotenstvo by znamenalo tretie dieťa s tretím mužom a nepochybne by všetci sympatickej Tine držali palce, aby to do tretice bolo už navždy. Pravdou však je, že by to bolo skutočne šokujúce aj vzhľadom na diagnózu speváčky - skleróza multiplex. Zrejme aj s ohľadom na to sa prednedávnom jasne vyjadrila, že tretie dieťa neplánuje, hoci o ňom kedysi snívala. "Dnes už ale viem, že mám odrodené všetko, čo malo byť odrodené," napísala Tina priamu odpoveď na otázku na Instagrame.

Súvisiace články

Najčítanejšie