Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bagárovej dcéra s nadprirodzenými schopnosťami?! Onedlho jej pribudne súrodenec!
Zdielať na

Bagárovej dcéra s nadprirodzenými schopnosťami?! Onedlho jej pribudne súrodenec!

Archívna reportáž

Len v máji sa stala 26-ročná česká speváčka Monika Bagárová po prvýkrát mamou. S partnerom, 30-ročným zápasníkom Makhmudom Muradovom sú rodičmi dievčatka s krásnym menom Rumia. Monika sa netají tým, že určite je v pláne aj druhé dieťa, no možno to nebude konečný počet.

Začiatkom každého roka pracujú astrológovia, kartárky a jasnovidky na plné obrátky. Mnohí ľudia sú totiž zvedaví, čo ich nasledujúcich 12 mesiacov čaká. Monika Bagárová sa síce verejne na predpoveď budúcnosti nepýtala, no aj tak ju dostala. Postaral sa o to portál extra.cz, ktorému načrtla budúcnosť speváčky vedma Barbara Kočková.

Monika Bagárová žiari šťastím. Po boku má milujúceho partnera, s ktorým sa spoločne radujú z rozkošnej dcérky, ktorá svojmu otcovi akoby z oka vypadla. Hoci sa Monika párkrát posťažovala, že Ruminka je pomerne náročné bábätko, najmä z hľadiska chabého nočného spánku, stále tvrdí, že iste plánujú rozšírenie rodinky. A podľa kartárky to nebude len raz, ani dvakrát. 

V máji sa stala Monika po prvýkrát mamou:

​Karty prezradili, že Bagárová by mala porodiť ďalšie tri deti. "Jej prvorodené a posledné dieťa budú mať isté ezoterické schopnosti, ku ktorým má veľmi blízko aj Monika," šokuje vedma Kočková. Znamená to, že práve Rumia by mala byť takto obdarená, či si je svojich schopností vedomá aj Monika nie je známe. No iste bude potrebovať celkom iné schopnosti, aby zvládla starostlivosť o štyri deti. "Vzhľadom na to, že vo svojom živote bude mať celkovo štyri deti, jej kariéra bude o niečo zložitejšia. Prepájať kariéru s rodinou a materstvom totiž nie je nič jednoduché. V živote sa jej ale bude celkovo veľmi dobre dariť," priniesla Monike vedma dobré správy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

A to nie je všetko. Bagárová sa zjavne nemusí obávať ani o budúcnosť svojej lásky s Makhmudom, navyše, stále bude mať po svojom boku aj milujúcu rodinu. "Monika Bagárová je veľmi temperamentná a citlivá žena. Má veľký dar v tom, že je obklopená milujúcou rodinou, to je nado všetko. Teraz dozrela do obdobia, keď chce byť najmä matkou a jej materské pudy ovplyvnia aj celý jej budúci život," tvrdí kartárka. Trochu ťažšie chvíle bude vraj zažívať o zhruba dva roky, keď dostane lukratívnu pracovnú ponuku. "Bude na pomyselnej križovatke rozhodovania. Začne uvažovať aj o opatrovateľke pre deti, aby mohla ukojiť svoju túžbu spievať, napokon sa jej ale podarí všetko skĺbiť," zaklincovala Kočková ružové vyhliadky sympatickej speváčky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie