Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokovaní milenci Georgea Michaela! Zosnulý spevák s nimi poriadne "vybabral"!
Zdielať na

Šokovaní milenci Georgea Michaela! Zosnulý spevák s nimi poriadne "vybabral"!

Archívna reportáž

Azda každý pozná známy hit Last Christmas, ktorý znel zo všetkých strán aj počas uplynulých vianočných sviatkov. Jeho autorom a zároveň interpretom bola legenda britského popu, George Michael. Ten pred štyrmi rokmi v tichosti skonal vo svojom londýnskom dome vo veku 53 rokov práve na Vianoce. Najskôr sa objavili dohady o tom, či spevák zomrel prirodzeným spôsobom, ale neskôr bolo v lekárskej správe potvrdené, že príčinou jeho úmrtia bolo zlyhanie srdca. Vzápätí však začalo dedičské konanie, ktoré prinieslo nemalé prekvapenie.

Ani štyri roky po smrti Georga Michaela neutíchli vášne ohľadom dedičstva, z ktorého prekvapivo vynechal jeho dvoch dlhoročných milencov Kennyho Gossa a Fadiho Fawaza. Tí pri ňom stáli nielen v časoch slávy, ale aj v náročných posledných rokoch spevákovho života.

Po slávnom hudobníkovi zostalo obrovské imanie vo výške presahujúcej 100 miliónov dolárov. Nikdy si nezaložil vlastnú rodinu, bolo známe, že je gay. Mal dvoch stálych milencov, Kennyho Gossa a naposledy Fadiho Fawaza, ktorí zrejme očakávali, že niečo z obrovského majetku zdedia. No nestalo sa tak. Michael sa záhadne tesne pred skonom rozhodol zmeniť závet a ani jedného z nich v novej verzii neuviedol. "Ani jeden to nečakal," prezradil zdroj blízky rodine speváka. "Obaja s ním mali nesmierne blízky vzťah, Fawaz stále hovoril o Georgovom dome v Londýne a prial si, aby mu ho odkázal," prezradil nádeje Fawaza nemenovaný zdroj. Dodnes sa z toho nedokážu spamätať, čoho dôkazom je aj vlámanie sa Fawaza do domu pred pár dňami, keď zúrivo vykrikoval, že mal bť jeho, ako píše portál Daily Mail.

Georga Michaela trápili zdravotné problémy dlhé roky, kvôli nim zrušil aj koncert vo Viedni v novembri 2011, kde ho čakalo aj mnoho slovenských fanúšikov:

​V závete takmer všetko odkázal svojej rodine. "George bol oddaný svojej rodine, predovšetkým otcovi a sestrám. Vždy vedel, že sa na nich mohol spoľahnúť, že ho podržia a postarajú sa o neho. Prenechať im multimiliónové dedičstvo bolo nad slnko jasné," komentoval zdroj túto skutočnosť, čo aj obaja partneri zosnulého speváka akceptovali. Avšak hnevá ich, že spevák pred nimi uprednostnil kamarátov. "Okrem rodiny a ich dvoch nemal George bližších ľudí, a napriek tomu sa rozhodol kamarátom dať viac, než svojim dvom milencom. Obaja sú z toho znechutení, nič však nezmôžu," prezradil zdroj hlavný dôvod ich nespokojnosti.

​George Michael prekvapivo v poslednom závete odkázal časť svojho dedičstva speváčke jeho bývalej skupiny Wham! Shirlie Kemp a hudobnému producentovi Davidovi Austinovi. Vykonávateľkou poslednej vôle slávneho hudobníka bola menovaná jeho sestra Yioda.  Od brata zdedila nielen veľký obnos peňazí, ale aj nehnuteľnosti, otec Kyriacos zase zdedil po synovi stajňu pretekárskych koní a nemalý majetok zanechal aj sestre Melanii, ktorá zomrela presne tri roky po Georgeovi. Nie je známe, aké položky z dedičstva získala bývala speváčka Wham! a producent. Isté je, že milenci z dedičstva nemajú nič, jedine, že by sa spomínaní dediči zľutovali a niečo zo svojho podielu odovzdali týmto nešťastníkom, no zatiaľ sa tak nestalo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie