Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čierny dátum! Zomrela na deň presne tri roky po smrti Georgea Michaela!
Zdielať na
Hudba

Čierny dátum! Zomrela na deň presne tri roky po smrti Georgea Michaela!

Archívna reportáž

Osud hrá niekedy neuveriteľné, no aj kruté hry. V roku 2016 na prvý sviatok vianočný obletela svet šokujúca správa - zomrel George Michael. Presne v ten istý deň, no o tri roky neskôr, ho nasledovala jeho sestra.

V stredu 25. decembra zomrela v Londýne vo veku 55 rokov Melanie Panayiotou, sestra zosnulého speváka Georgea Michaela.

Náhle úmrtie potvrdila rodina zosnulej, ktorá zároveň informovala, že nebude zverejňovať žiadne ďalšie detaily. "Poprosili by sme, aby v týchto veľmi smutných chvíľach bolo rešpektované súkromie rodiny. Ďalšie vyjadrenia už nebudú," uvádza sa v stanovisku rodiny.

Vianoce 2016 sú navždy zapísané čiernymi písmenami do histórie pop music:

George Michael zomrel pred troma rokmi vo veku 53 rokov vo svojom dome v Goring-on-Thames v Oxfordshire. Matka oboch súrodencov zomrela už v roku 1997. Medzi pozostalými je otec súrodencov, Kyriacos Michael, a tiež ich najstaršia sestra, 57-ročná Yioda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

R.I.P Melanie ❤ #georgemichael #melaniepanayiotou #rip

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Kyriacos Panayiotou™Ⓜ️ (@amanda.panayiotou),

Melanie Panayiotou ešte v novembri poskytla britským médiám rozsiahly rozhovor o svojom bratovi. Okrem iného v ňom prezradila, že si boli veľmi blízki a mali rovnaký zmysel pre humor. Hovorila aj o tom, že George sa ako dieťa vymykal zaužívaným stereotypom o chlapcoch, vôbec ho "nezaujímal futbal, autá ani podobné veci" a už od detstva mu bolo jasné, kým chce byť.

Súvisiace články

Najčítanejšie