Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z TEJTO fotky srší láska! Ewa Farna s rodinkou pod stromčekom
Zdielať na
Hudba

Z TEJTO fotky srší láska! Ewa Farna s rodinkou pod stromčekom

Archívna reportáž

Podobne, ako u nás Jasmina a Rytmus, v Česku chráni úzkostlivo súkromie svojho synček speváčka Ewa Farna. V júni sa stala mamou chlapčeka, ktorý dostal meno Artuš.

Na fotky polročného synčeka je 26-ročná speváčka skúpa. Ukázala ho na Instagrame len párkrát, no nikdy nie do tváre.

Ewa sa rozhodne nešetrí, koncertovala do poslednej chvíle pred pôrodom a neskončilo jej poriadne ani šestonedelie a opäť stála na pódiu. Spev miluje, a zjavne dokáže svoju prácu skĺbiť efektívne aj s materstvom.

Toto povedala Ewa o svojom manželovi Martinovi:

Prednedávnom totiž zverejnila fotku zo zákulisia koncertu, kde mala v náručí Artuška. Napokon, pri hodinku či dve trvajúcom koncerte nemôže byť problém nechať bábätko v opatere muža, či starých rodičov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#ukolebavky #backstage #koncert #filharmonie #jfo #projekt #jsemjakcervenykoberec #janlstiburek #robinkral #tomasklus #jankucera #dekuju #predvanocenicas

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93),

Teraz ale pridala oveľa krajšiu fotku. Je na nej aj s manželom Martinom Chobotom, ktorý hrá v jej kapele, a v náručí drží malého vlasáča Artuška. "Tento rok bol, nielen hudobne, taký akčný a intenzívny! A som najšťastnejšia, že môžem byť mama, žena i speváčka," napísala vďačne Ewa k fotke.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

To byl intensywny rok. Cudowny, pelen nowych wyzwan muzycznych (tak na marginesie pare dni po Nowym roku szykujcie sie na premiere piosenki?) oraz tez zyciowych zmian stawiajacych do nowej roli. ? Spedzcie te Swieta w spokoju, w milosci. A ze cos nie jest dopiete na ostatni guzik- olejcie to, przeciez nie o tym sa Swieta??. Odkladam telefon, widzimy sie w Sylwestra w Wroclawiu? Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!————————————————— Tenhle rok byl (nejen hudebne) tak akcni a intenzivni ! A jsem nejstastnejsi, ze muzu byt mama, zena i zpevacka. ? Preju Vam Vanoce stravene s temi nejblizsimi a v klidu! A ze darek nestihnul dorazit, zapomneli jste koupit brambory nebo neco neni uplne podle predstav- nereste to, o tom prece Vanoce nejsou?❤️. Tak, ja odkladam telefon pripojuju se zase az na pracovniho Silvestra? Stastne, Vesele a Klidne!

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93),

Fanúšikom zaželala krásne sviatky a nezabudla pripomenúť, že sa netreba za ničím naháňať, o tom Vianoce nie sú.

Súvisiace články

Najčítanejšie