Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To je celá mama! Kali ukázal vyparádenú dcérku!
Zdielať na
Hudba

To je celá mama! Kali ukázal vyparádenú dcérku!

Archívna reportáž

V nedeľu oslávi raper Kali narodeniny, no nič lepšie, ako tohtoročný "valentínsky" darček manželky, už zrejme dostať nemôže. Deň po sviatku zamilovaných mu totiž porodila dcérku, ktorá dostala meno Nela.

Dievčatko dostalo meno po zosnulej Kaliho mame. Hoci sa jeho rodičia vzali až o pol roka neskôr, nič to nemení na tom, že už od začiatku boli rozkošná rodinka.

Malú Nelku narozdiel od manželov Vrbovských neskrývajú na sociálnej sieti pred zrakom verejnosti, a tak sa už niekoľkokrát krásnou slečnou pochválili.

Je to možno zvláštne, ale mama Majka Spirita počúva Kaliho:

Jednou z najrozkošnejších je ale nepochybne vianočná rodinná fotka vytvorená Lukášom Kimličkom. Jeden krajší ako druhý, no jasnou víťazkou tejto rodinnej "súťaže" je rozhodne Nelka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? ŠTASTNÉ a VESELÉ všetkým,hlavne zdravie,aby vám nič nechýbalo a mali ste život čo najkrajší?????????? Foto: @lukaskimlicka ?

Príspevok, ktorý zdieľa DezertKaliMusic (@dezertkalimusic),

Krásne dievčatko s tematickou čelenkou, perfektne upravená mamička Alica a totálne zamilovaný otecko Kali - dokonalejšia rodinná fotka už snáď ani byť nemôže. A je jasné, po kom je Nelka krásna, je to celá mama!

Súvisiace články

Najčítanejšie