Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bagárová o najťažšom období s Rumiou! Prídu na rad jasle?
Zdielať na
Hudba

Bagárová o najťažšom období s Rumiou! Prídu na rad jasle?

Archívna reportáž

Česká speváčka Monika Bagárová sa stala koncom mája po prvýkrát mamou. Hoci jej tehotenstvo nebolo tak celkom plánované, ani sa mu na druhej strane s priateľom nijako extra nebránili. A teraz už vedia, že spravili dobre. Ich život nabral s príchodom dcérky úplne nový rozmer. Hoci nie vždy to je ideálne.

Len prednedávnom oslávili 26-ročná Monika Bagárová a 30-ročný zápasník uzbeckého pôvodu Makhmud Muradov druhé výročie svojej lásky. A to už stihli mať aj sedemmesačné bábätko. Netreba na to veľkú matematiku, aby si človek vyrátal, že Ruminku splodili po necelých deviatich mesiacoch vzťahu. Ako je ale od začiatku zrejmé, ani na sekundu nezaváhali, či to bolo správne rozhodnutie.

Obaja majú už dosť rokov a skúseností na to, aby vedeli, že rodičovstvo nie je vždy prechádzka ružovou záhradou. Najmä úvod zvykne byť "krst ohňom", kým si novopečení rodičia zvyknú na nový režim. A Ruminka tých svojich poriadne vyzvŕtala.

Rodina je pre Moniku obrovská opora:

​Ešte pred pár týždňami sa Monika posťažovala, aké náročné je to s Rumiou v noci. Neustále sa budila, intervaly spánku boli kratučké, mama nedostala šancu sa poriadne dospať, dokonca padali slová o zúfalstve. Mnoho mamičiek sa snažilo prísť s dobrými radami, no nad všetkými čnela jedna - vydržať, onedlho sa to zmení. A stalo sa. "Myslím, že to najťažšie obdobie máme za sebou. Ten začiatok, celkovo šestonedelie. Teraz sme už zohrané parťáčky, proste naj kamošky. Veľmi nám pomáha aj rodina, ktorá je stále na blízku, keď je partner pracovne v zahraničí, alebo má prípravu na zápas," zverila sa Monika s radostnými správami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Priznala aj to, že Ruminku stále dojčí, čo je nepochybne úplne skvelé rozhodnutie a iste ju povzbudilo v pokračovaní aj to, že dievčatko sa už pre papanie budú v noci len zhruba dvakrát, čo je už len zlomok oproti jeho pôvodným nárokom. Monika chce byť určite aj naďalej mamou na plný úväzok a jasle úplne vylučuje. Našťastie, má prácu, ktorá jej umožňuje do značnej miery úplnú slobodu. Navyše, zasiahla aj pandémia. "Situácia okolo covidu mi aj tak neumožňuje vykonávať moju prácu. Keby áno, aj tak som si vravela, žeby som pomaly začala koncertovať až niekedy na jar 2021," hovorí o svojich pôvodných plánoch Monika. A zdá sa, že to napokon predsa len presne tak aj bude, ak sa splnia optimistické vízie spojené s očkovaním proti koronavírusu a život sa vráti po roku do normálu. Zatiaľ je Monika na plný úväzok mama: "Nikam sa nehrniem, je ešte maličká a ja si ju strašne užívam každý deň".

Instagram/MB

Súvisiace články

Najčítanejšie