Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Krásna seriálová Rachel to prepískla! TOTO jej fanúšikovia len tak neodpustia!
Zdielať na

Krásna seriálová Rachel to prepískla! TOTO jej fanúšikovia len tak neodpustia!

Archívna reportáž

Za posledný rok si mnohí ľudia na planéte museli zvyknúť na nový spôsob života, ktorý so sebou priniesla pandémia koronavírusu. Niektorí si zvykli rýchlo, najmä mladšie ročníky, iných sa kríza dotkla viac a, žiaľ, mnohí prišli o život, či o svojich najbližších. A práve týmto ľudom prekáža, ak niekto situáciu zľahčuje, alebo nebodaj si z nej robí žarty. Kritika sa nedávno spustila aj na známu herečku, ktorej nevinný žart sa nestretol pochopením verejnosti.

Herečka Jennifer Aniston sa ocitla pod paľbou kritiky potom, ako zverejnila na sociálnej sieti nevinnú fotku vianočnej ozdoby, ktorú si tento rok zavesila na stromček. Dôvodom bol nápis na drevenej ozdobe, ktorým podľa mnohých herečka ukázala iba to, ako sú známe tváre necitlivé a žijú mimo reality.

Sympatická predstaviteľka Rachel zo seriálu azda ani vo sne netušila čo spôsobí fotografiou, na ktorej sa chcela fanúšikom "pochváliť" originálnou drevenou ozdobou, ktorou popísala končiaci sa rok 2020. "Naša prvá pandémia 2020," znie gravírovaný nápis na drevenej ozdobe v tvare gule, ktorú drží Jennifer v ruke na fotke na jej instagramovom  profile. Netrvalo dlho a ozvali sa namosúrení fanúšikovia, ktorí herečku označili za blázna odtrhnutého od reality, ked neváha zľahčovať krízu, pri ktorej prišlo o príjem množstvo ľudí, nehovoriac o obetiach na životoch.

Jennifer nemá o pracovné ponuky núdzu, naposledy sa stretla pri nakrúcaní seriálu The Morning Show s kolegyňou Reese Witherspoon:

"Všetky celebrity ukázali počas pandémie, ako veľmi sú mimo reality a nevnímajú nič, čo sa ich priamo netýka," napísal jeden z používateľov na Twitteri na adresu jej príspevku. Ďalší ešte pritvrdil: "Niekomu zomrela aj celé rodina, ale Aniston aspoň ukázala, aká vie byť nemožná". v podobnom duchu sa nieslo ešte množstvo iných komentárov.

Týmto príspevkom na Instagrame Jennifer nechtiac pobúrila niektorých citlivejších používateľov:

Instagram/Jennifer Aniston

No ako to na podobných platformách býva, našlo sa aj množstvo ľudí, ktorý neškodný žart herečky pochopili a Jennifer si zastali. "Sledujem, že Jennifer Aniston dostala náklad za ozdobu s nápisom Naša prvá pandémia? Mojej mamy kolega jej tiež jednu daroval na Vianoce, mali by ste sa všetci upokojiť," napísal herečkin fanúšik na jej obhajobu. "Ja som to takto nepoňal, veď možno jej to len suvenír na pamiatku. Nevidím, že by mala v úmysle to oslavovať," napísal ďalší.

Jennifer vo svojich príspevkov od začiatku pandémie pripomínala fanúšikom, aby nosili rúška a boli opatrní:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Avšak Jennifer v skutočnosti od začiatku pandémie prostredníctvom sociálnych sietí šírila osvetu a zásady, ktoré je nutné dodržiavať, aby sa vírus nešíril. A práve tejto skutočnosti sa chytil jeden z jej mnohých obhajcov. "Jennifer všetkých ľudí varovala o nebezpečenstve vírusu už od samého začiatku. Nosila masku a všetkým to radila, a opakovala, aby boli opatrní. Presvedčte sa na jej Instagrame" napísal. Jennifer okrem iného podporovala aj menších podnikateľov a šírila do povedomia jej fanúšikov na sociálnych sieťach, aby podporovali svoje lokálne podniky a predajcov. Avšak hviezda jej formátu si je asi vedomá, že sa nikdy nezavďačí každému, a na kritické názory nijak nereagovala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie