Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Malá Bella ako mop?! TAKTO s ňou ocko Gáborík vytiera podlahu!
Zdielať na

Malá Bella ako mop?! TAKTO s ňou ocko Gáborík vytiera podlahu!

Archívna reportáž

Bella Gáboríková má práve sedem mesiacov a z malého bábätka je šikovná slečna. Pravdou je, že má rodičov, ktorí sa jej naplno venujú. Keďže nemusia chodiť do práce, dievčatko ich má skutočne stále k dispozícii a ani jeden z nich sa z rodičovských povinností nevyzúva. Akurát ocko Marián trochu prekvapil, čo s dcérkou vyvádza.

Už od chvíle, ako bola Bella v brušku svojej mamy Ivany Gáboríkovej, pre ňu jej rodičia robili len to najlepšie. Od harmonického vzťahu, cez materiálne zázemie, až po zdravú stravu, vhodné pohybové aktivity a starostlivosť o telo nastávajúcej mamičky. Hneď od jej narodenia 20. mája sa Belle dostalo tej najlepšej starostlivosti. Ivana aj Marián sa naučili, ako bábo správne polohovať a manipulovať s ním, aby sa správne vyvíjalo.

Potom už nastúpil aj ocko Marián s gitarou s Belle pravidelne spieval, s mamou absolvovali všetci traja dlhé prechádzky po Trenčíne, ale aj dovolenku na lodi v Chorvátsku. Jednoducho, úplne idylický život.

Pozrite sa, ako sa Bella raduje zo svetielok, aj ako ju ocko "používa" ako mopovací vysávač:

​Bella si ale užije doma aj kopu zábavy, pričom je jasné, že pôvodcom žartíkom je práve jej ocko, skvelý hokejista. Teraz predviedol, ako sa dá bábätko prakticky využiť ako pomôcka v domácnosti. Bellu na podlahe roztočil a ak  by pridal trošku saponátu, snáď by aj bezchybne vyčistila podlahu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Samozrejme, to ale nebol zámer. Tento kolotoč bábätko veľmi pobavil, ako to už býva pri malých deťoch, ktoré objavujú všetky možnosti pohybu. Nepochybne medzi veľmi zázračný úkaz musí v živote Belly patriť aj pohľad na rozžiarený vianočný stromček, nič také ešte nevidela, keďže sú to jej prvé Vianoce. "Objavovanie Vianoc," napísala Ivana k fotke, kde zvedavá Bella opatrne obchytáva to čudo v obývačke. Na budúci rok si ale tú krásu užije nepochybne ešte viac, a jej rodičia s ňou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie