Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ondrej Kandráč dokázal, že ho nič nezlomí! TOTO je jeho odkaz fanúšikom!
Zdielať na
Hudba

Ondrej Kandráč dokázal, že ho nič nezlomí! TOTO je jeho odkaz fanúšikom!

Archívna reportáž

Pomaly sa končí rok, ktorý by zrejme mnohí najradšej vymazali z histórie. Milióny a milióny ľudí spoznali na vlastnej koži chorobu covid-19, takmer 1,8 milióna zaň zaplatilo životom. A stámilióny ľudí trpia iným spôsobom - prišli o prácu, úspory, no najmä - tak akosi sa vytratila u mnohých aj chuť do života. Odkaz Ondreja Kandráča je ale presne taký, aký by mohol ľudí reštartovať.

Už sa to povedalo či napísalo tisíckrát - odvetvia, ktoré pandémiou najviac utrpeli, sú nepochybne gastronómia, cestovný ruch a umenie a kultúra. Milióny ľudí pracujúcich v tejto sfére dostali zrazu stopku, nemohli vykonávať nielen to, čo ich živí, ale ani to, čo milujú. Najmä umelci berú svoju prácu neraz ako poslanie, ako vášeň, o ktorú sa chcú deliť s ľuďmi. Okrem krátkej letnej epizódy uvoľnenia opatrení nemohli zdieľať radosť so svojimi fanúšikmi ani Kandráčovci.

Iste, mnohých umelcov zrazila pandémia na kolená, no drvivá väčšina z nich upiera zrak na nový rok ako na novú nádej. Akoby už všetci optimisticky verili, že s úderom polnoci 1. januára začne nový život. A verí tomu aj Ondrej Kandráč.

Minuloročné Vianoce boli pre Kandráčovcov celkom iná káva:

​Svojim fanúšikom nahral krásny povzbudzujúci pozdrav. "Nech nikdy nevyhasne oheň vo vašom krbe, a nech si pod stromčekom nájdete to, po čom najviac v živote túžite," začal zdravicu spevom a následným prianím k vianočným sviatkom.

"Už teraz sa teším na to, že sa v roku 2021 budeme stretávať na koncertoch, kde sa budeme tešiť zo života s radosťou z hudby, a dovtedy buďte zdraví, prežite krásne sviatky a zažite to, čo je v živote najdôležitejšie - pocit, že vás má niekto rád. My vás máme radi, aj preto na vás myslíme," odkázal večne usmiaty a pozitívne naladený hudobník tisícom fanúšikov jeho kapely. Aj na ňom vidno, že sa kontaktu s nimi už nevie dočkať, lebo ako umelci priznávajú - online koncerty sú fajn, ale je to ako lízať med cez sklo, ako sa hovorí. Snáď sa Ondrejovi aj ostatným prianie splní. 

Súvisiace články

Najčítanejšie