Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Šieste dieťa?! Speváčka chce opäť syna!
Zdielať na
Hudba

Šieste dieťa?! Speváčka chce opäť syna!

Zdroj: instagram/SEB

Pamätníci, ale aj milovníci populárnej hudby neskorých 90. rokov, si speváčku s jedinečným vzhľadom a alabastrovou pokožkou budú istotne pamätať. Jej hit Murder on the dancefloor a výrazný britský akcent sa stali jej poznávacím znamením, aj keď sa v žiare reflektorov neudržala ani jedno desaťročie. Niežeby na ňu zanevreli fanúšikovia, samotná speváčka sa rozhodla venovať materským povinnostiam a pred kariérou uprednostnila rodinu.

Speváčka Sophie Ellis-Bextor (41) je už päťnásobnou mamou a podľa jej vlastných slov v nedávnom interview pre Bang Showbiz, ktoré priniesol britský Daily Mail, s rozširovaním svojej početnej rodinky nemieni skončiť. Po piatich chlapcoch, ktorých má s hudobníkom Richardom Jonesom, si trúfa na ďalšieho chlapca.

Sophie sa nechala počuť, že hoci by išlo asi o šialený nápad, nevylučuje možnosť priviesť na svet šieste dieťa a dokonca nepoprela, že sa o to s manželom aktíve snažia. Speváčke rodinný život absolútne učaroval a materstvo si užíva plnými dúškami. S hudobníkom z kapely The Feelings je v manželstve už dlhých 15 rokov a podľa jej slov si za ten čas vytvorili s deťmi ich vlastný svet.

Pripomeňte si obrovský hit Sophie Ellis-Bextor z roku 2001 s názvom Murder on the dancefloor:

"Ak máte veľkú rodinu, vytvoríte si vlastnú spoločnosť, malú komunitu. Deti vedia byť celkom prešibané, nájdu si niečo, čo je iba ich a úplne sa pre to zapália. Čo sa týka ich osobností a záujmov, mám pocit, že máme zaškrtnuté všetky oblasti," opisuje fungovanie svojej veľkej rodiny Sophie. Prekvapuje aj vyjadrením, že ak by ďalšie dieťa prišlo, dúfala by opäť v chlapca. Chlapci sú podľa nej veľmi zábavní a neprejde deň, aby by sa spolu schuti nezasmiali. "Odkedy som porodila druhého chlapca, hovorila som si, že najlepšie na tom mať ďalšie dieťa dievča by bolo najmä to, že by sa snáď už ľudia konečne prestali pýtať, či sa snažíme o dievčatko," priznala s úsmevom päťnásobná mama, ktorá dodáva, že sa o dievčatko nikdy vedome nesnažili.

Sophie spolu s početnou rodinou pravidelne zabáva svojich fanúšikov na sociálnych sieťach tanečnými videami z domácnosti s názvom Kitchen disco, teda kuchynská diskotéka:

Avšak ďalej v rozhovore zvážnela a pripomenula, že najdôležitejšie je, aby jej deti boli šťastné s tým, kým a čím sú. "Mám päť odlišných ľudí, odlišných osobností a áno, stalo sa, že všetci sú chlapci, ale to je iba špička ľadovca," zdôrazňuje Sophie, ktorá na Instagrame pravidelne zabáva svojich takmer 300-tisíc sledovateľov tanečnými videami z domácnosti v spoločnosti jej milovaných detí. S manželom Richardom majú spolu päť synov, najstarší Sonny má už 16 rokov a najmladší Mickey nemá ešte ani dva roky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie