Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Bohuš Matuš (47) a Lucinka 17) ukázali svoj dvojtýždňový poklad! Tá podoba je až šokujúca!
Zdielať na
Hudba

Bohuš Matuš (47) a Lucinka 17) ukázali svoj dvojtýždňový poklad! Tá podoba je až šokujúca!

Zdroj: Facebook

Český muzikálový spevák Bohuš Matuš a jeho 17-ročná priateľka sa stali presne na Mikuláša rodičmi vysnívaného bábätka. Páriku, ktorý mnohí označujú pre veľký vekový rozdiel za škandalózny, sa narodilo dievčatko. Dali mu meno Natálka. A presne dva týždne po jej narodení sa rozhodli svojim pokladíkom pochváliť.

Napriek tomu, že v čase otehotnenia mala Lucie Palkaninová len 16 rokov, už vtedy si vraj bola istá, že zo všetkého najviac si želá bábätko. Hoci sa 47-ročný Bohuš Matuš ešte začiatkom roka vyjadril, že nič také nehrozí, netrvalo dlho a Lucinke sa toto veľké prianie splnilo. 

Lucinka pre tehotenstvo prerušila školu, no snúbencovi musela sľúbiť, že si maturitu čo najskôr dorobí. Ten ale pre zmenu radikálne zmenil názor na rodičovstvo. Hoci už bol nastavený tak, že deti mať nebude a ani vlastne nechce, teraz je šťastný, že osud to zariadil inak.

Pozrite si jeden z klipov Bohuša Matuša:

Dokonca išiel aj proti vlastnému presvedčeniu, že nebude prítomný počas pôrodu. Lucinka to ale videla inak a Bohuš jej napokon vyšiel v ústrety. Ako priznal, boli aj slzy, keď prestrihol pupočnú šnúru a po prvýkrát uvidel svoje bábätko. Lucie mala idylický pôrod a tak už na tretí deň išli domov z pôrodnice do skutočného života v trojici. 

Hoci sa dosiaľ zdalo, že svoju dcérku nejakú dobu budú pred zrakom verejnosti skrývať, vydržali to len dva týždne. Natálku ukázali v celej kráse a je až prekvapivo evidentné, na koho sa podobá. "Naša láska má dnes prvý sviatok. Všetko najlepšie," napísali k rozkošnému videjku maličkého dievčatka, ktoré je úplne celý otec.

Instagram/BL

​Ako sa hovorí, bábätká sa zvyknú prvé mesiace podobať na otca, no neskôr sa to často úplne zmení. Zatiaľ je ale jasné, že Bohuš Matuš svoje dievčatko rozhodne nezaprie. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie