Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Osem mesiacov tajila tehotenstvo! Slovenská herečka sa onedlho stane po druhýkrát mamou!
Zdielať na

Osem mesiacov tajila tehotenstvo! Slovenská herečka sa onedlho stane po druhýkrát mamou!

Archívna reportáž

Utajiť tehotenstvo v šoubiznise je poriadny kumšt a výnimkou nie je ani malý česko-slovenský celebritný rybníček. Nevídané sa podarilo slovenskej herečke, pôsobiacej v susednom Česku, ktorá dokázala radostnú správu tajiť neuveriteľných osem mesiacov. To znamená, že sa už onedlho bude tešiť zo svojho druhého potomka.

Herečka Zuzana Norisová (41) už čoskoro privedie na svet svoje druhé dieťatko. Otcom je herec Ondrej Kovaľ (41) a ich spoločná 7-ročná dcérka Julianka sa tak iba krátko po Vianociach dočká krásneho darčeka v podobe súrodenca.

Herečka Zuzana Norisová sa nedávno objavila v istej zábavnej relácii, kde chtiac či nechtiac odhalila svoje sladké tajomstvo. S otcom dieťatka tvoria pár už dlhých deväť rokov. V roku 2013 privítali na svete dcérku Julianku a striedavo žili na rodnom Slovensku a v stovežatej Prahe, kde mala Zuzana pracovné povinnosti.

Pripomeňte si Zuzanu Norisovú v klipe k piesni Ššš z populárneho muzikálu Rebelové z roku 2001:

Aj keď sa Zuzana za súťažným pultom snažila skryť svoje tehotenské tvary a to aj pomocou širšieho oblečenia, nakrúcania sa zúčastnil aj budúci otecko a teta, tiež známa tvár, herečka Soňa Norisová. Tí chodili okolo horúcej kaše tak dlho, až kým sa novinka nedala ďalej udržať v tajnosti. Bábätko by malo prísť na svet už v prvý mesiac roku 2021.

Ondrej Kovaľ a Zuzana Norisová spolu tvoria pár už dlhých deväť rokov a majú spolu 7-ročnú dcérku Juliánku. Nafotke sú so Zuzaninou sestrou a kolegyňou Soňou Norisovou a s Karin Haydu:

Profimedia

​Zuzana Norisová, ktorá je pôvodom z Malaciek, prerazila ako herečka najmä v susednom Česku a to predovšetkým hlavnou úlohou v populárnom muzikálovom filme Rebelové. S partnerom a otcom Juliánky, hercom Ondrejom Kovaľom, ktorého môžu diváci poznať aj z filmu Želary či Občiansky preukaz, žije herečka na samote neďaleko Prahy. Je možné, že práve spôsob ich života mimo hektického tempa veľkých miest, sa podpísalo na tak dlhom utajení Zuzaninho tehotenstva. Snáď sa bábätkom po pôrode pochvália skôr, ako po niekoľkých mesiacoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie