Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Bohuš Matuš prezradil, PO KOM dostala dcérka meno! Rodičia Natálky už vybrali meno aj pre syna!
Zdielať na
Hudba

Bohuš Matuš prezradil, PO KOM dostala dcérka meno! Rodičia Natálky už vybrali meno aj pre syna!

Zdroj: instagram/BMaL

To, čo sa zdalo byť na začiatku pomerne škandalózna aférka, sa zmenilo na vážny vzťah korunovaný rodičovstvom. Český spevák Bohuš Matuš (47) sa konečne dočkal prvého potomka so svojou mladučkou snúbenicou Lucinkou (17). Hoci sa delili o fotky aj informácie o priebehu tehotenstva, meno nechceli prezradiť ani za svet. Teraz už je jasné, po kom ho Natálka dostala.

Bohuš Matuš a Lucie Palkaninová nie sú na informácie skúpi. Odkedy majú založený profil na sociálnej sieti, dozvedajú sa fanúšikovia ešte viac. No stále nebolo jasné, prečo si pre dcérku, ktorá sa narodila presne na Mikuláša, vybrali meno Natálie. Bohuš Matuš až teraz prezradil nečakaný zdroj inšpirácie, píše portál idnes.cz.

Nie sú pochybnosti, že muzikálový spevák Bohuš Matuš svoje dve dievčatá veľmi miluje, nešetrí slovami chvály na ich adresu. Je pyšný na to, ako Lucinka zvládla pôrod, pri ktorom bol prítomný aj on, dokonca prestrihol aj pupočnú šnúru práve narodenej dcérky. A je to on, kto vybral dievčatku meno, pričom nešlo o náhodný výber z kalendára.

Vypočujte si jedno z Matušových živých vystúpení:

Spevák netají svoj veľký obdiv k mladučkej muzikálovej speváčke Natálie Grossovej, ktorá len tento rok dosiahla plnoletosť. Je takmer rovesníčkou jeho Lucinky, no vo svete muzikálov sa pohybuje už pár rokov. Slávu získala už pri svojom debute v hlavnej roly muzikálu Ples upírov. Matuš sa s ňou spoznal na koncertnom turné. „Jazdíme s ňou a so skupinou 4 Tenori po celej republike. A aj keď to trebárs niektorí ľudia nevedia, Natálka naozaj excelentne spieva,“ zdôvodnil spevák pôvod inšpirácie mena. Novopečená mamička Lucinka sa ale nemusí obávať, žeby bolo čosi nekalé v pozadí veľkých sympatií Bohuša voči Grossovej.

Natálka je rozkošná:

Natália má veľké ambície, od svojho debutu má za sebou ďalšie veľké úlohy nielen v muzikáloch, ale aj v opere Národného divadla v Prahe, v divadle Semafor, ba dokonca sa objavila ako herečka aj v seriáli Přístav. Nie všetci ju však majú v takej obľube ako Matuš, myslia si, že slávu získala vďaka protekcii. Je známe, že bohatý producent Janeček, ktorý jej dal aj prvú príležitosť predstaviť sa verejnosti, bol priateľ predčasne zosnulého českého expremiéra Stanislava Grossa (†45). Natália už reči o protekcii berie s nadhľadom, chápe, že sú ľudia, ktorých jej talent nikdy nepresvedčí a vždy bude len "jeho dcéra". Svojho kolegu Bohuša Matuša ale zjavne presvedčila a dostalo sa jej cti byť inšpiráciou pre meno jeho potomka. No na meno pre prípadného synčeka spevák vzor hľadať nemusel - ako prezradila Lucinka, chlapček by sa jednoznačne volal po ockovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie