Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najkrajšia fotka s vyznaním! Robo Papp ukázal manželku s čerstvo narodeným synčekom!
Zdielať na

Najkrajšia fotka s vyznaním! Robo Papp ukázal manželku s čerstvo narodeným synčekom!

Zdroj: Instagram/RP

Krátko po polnoci 3. decembra sa stal spevák Robo Papp po druhýkrát otcom. K jeho desaťročnej dcérke Isabellke, ktorú má z prvého manželstva s dcérou Laca Lučeniča, Evou, pribudol chlapček. Jeho mamou je Robova druhá manželka, 28-ročná Veronika.

S krásnou Veronikou mal 38-ročný Robo Papp svadbu v lete, akurát vystihli moment, keď sa uvoľnili opatrenia a oni tak mohli osláviť svoju lásku v kruhu najbližších. Rozhodli sa pre slávnosť pod holým nebom. Obaja boli v bielom a nesmierne im to svedčalo. Hoci už v tej chvíli v tom bol aj niekto tretí. A ten "niekto" práve prišiel na svet.

Malý Leonard Papp sa narodil tri dni pred Mikulášom, čo znamená, že december bude pre chlapčeka už navždy poriadne bohatý mesiac. Ešteže meniny mu pripadli na iný mesiac - bude ich oslavovať 16. augusta.

Vypočujte si jednu z piesní Roba Pappa:

Narodenie chlapčeka oznámil Robo iba pár slovami v instastories, fotku so svojimi pokladmi pridal až značne neskôr, no synčekovu tvár aj tak poriadne neukázal. Ako napísal, čerstvá mamička bola po pôrode ubolená, no niet pochýb, že zároveň aj najšťastnejšia na svete. A ten moment stojí za zachytenie, akokoľvek si žena vtedy pripadá neatraktívne, lebo pre milujúceho muža je v tom momente tou najúžasnejšou bytosťou vo vesmíre.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robo Papp Official (@robopapp_official)

A Robo to opísal skutočne krásnymi slovami: "Myslím si, že žena je najkrajšia po pôrode, nie keď sa namaľuje a ide do divadla. Tá čistá krása, bolesť a radosť, tá SILA, všetky pocity sveta, ktoré sa zračia v jej tvári, keď spozná svoje dieťa, robia ženu najkrajšou na svete. Nehanbite sa, milé ženy, ukazovať svetu svoju pravú tvár, Instagram, apky, filtre, to je všetko fajn zábava, ale skutočná krása je vo Vás". Tieto slová sú od Roba skutočne silným odkazom všetkým ženám, no možno ešte viac ich mužom, aby vnímali, čo vo svojich partnerkách majú, tobôž po narodení dieťatka. Papp dodal, že sa už na svoje poklady veľmi teší, doma ich bude mať možno už v nedeľu. 

Instagram/RP

Súvisiace články

Najčítanejšie