Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Drsný odkaz Vémolu jeho bývalke Lele! TAKTO okomentoval jej nový vzťah!
Zdielať na

Drsný odkaz Vémolu jeho bývalke Lele! TAKTO okomentoval jej nový vzťah!

Archívna reportáž

Láske medzi slovenskou playmate a českým bojovníkom MMA už, zdá sa, definitívne odzvonilo a šance na návrat rodičov malej Lily opäť k sebe je mizivý. Svedčí o tom nielen nedávna fotografia, na ktorej drží blondínka v rukách kyticu s troma stovkami ruží, ktoré údajne dostala od novej lásky, ale aj reakcia samotného českého "Terminátora".

Zápasníka Karlosa Vémolu nenechal Lelin príspevok na sociálnej sieti chladným, a pre český portál Blesk.cz si dokonca o pravdivosti jej vyjadrení dovolil zapochybovať. Podľa jeho vlastných slov by novú lásku Lele doprial, ale obáva sa, že šteklivým príspevkom len upokojila svoju potrebu strhnúť na seba pozornosť, a to práve v čase pred Karlosovým dôležitým zápasom. A to ho údajne na vzniknutej situácii mrzí najviac.

Karlosa čaká už najbližšiu sobotu dôležitý zápas so silným súperom Václavom "Babou Jagou" Mikuláškom a príprava naň si vyžaduje nielen silnú fyzičku, ale najmä psychickú koncentráciu. Akékoľvek rozptýlenie pred zápasom v klietke môže jeho výkon výrazne ovplyvniť a preto má Karlos na svoju ex ťažké srdce. Lela totiž na Instagrame priznala, že si našla novú lásku, avšak akosi sa pred verejným oznámením šťastnej novinky zabudla zveriť otcovi jej dcérky, malej Lilinky.

Karlos sa podľa Lely od prehratého zápasu so slovenských zápasníkom Attilom Véghom veľmi zmenil:

"Aj keby tú novú lásku mala, prial by som jej to. Aspoň by bol pokoj, bola by spokojná a necítila by sa stále tak ublížene," rypol si do bývalej partnerky Karlos, ktorý však pochybuje o tom, že je v tom tretia osoba. "Rozišli sme sa v pohode. Ale podľa mňa, ak by som ja dostal kvetiny, nebudem zverejňovať názov firmy. Smrdí mi to nejakou spoluprácou," vyjadril na rovinu svoj názor Vémola. 

Karlosa čaká jeden z psychicky aj fyzicky najnáročnejších zápasov kariéry, Lelin príspevok na sociálnej sieti o jej novej láske mu na pohode príliš nepridal:

Avšak priznal tiež, že v prípade, že má skutočne po boku nového muža, bolo by vhodné počkať na oznámenie až po zápase. "Ak je to tak, dala to von zbytočne pred mojím zápasom. Ak niekoho nového má, mala to byť ona, kto mi to povie," myslí si športovec, ktorý zjavne vyžaduje "poriadok", hoci o svojich milenkách Lelu zrejme tiež vopred neinformoval.

​Karlos sa netají tým, že je tento zápas pre neho kľúčovým. Vyjadril sa, že ak prehrá, zavesí svoju kariéru na klinec. Zdá sa, že napriek na oko korektnému vzťahu rodičov malej Lily, je u nich komunikácia na bode mrazu a po Lelinom príspevku sa to asi k lepšiemu tak skoro nezmení. Karlos však ostáva verný svojej povesti a Lele cez médiá poslal tvrdý odkaz. "Do života želám Lele len to najlepšie. Ale ako nikoho nemá, o to smutnejšie je, ako sa chová. Bola by to od nej ďalšia zbytočná sr*čka, ako na seba zúfalo strhnúť pozornosť. Bol by som radšej, keby lásku naozaj našla," uzavrel Karlos verný svojmu drsnému prejavu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie