Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Beňová si na kruhy pod očami zvykla, no situácia doma sa zmenila! Leuška jej vyviedla TOTO!
Zdielať na

Beňová si na kruhy pod očami zvykla, no situácia doma sa zmenila! Leuška jej vyviedla TOTO!

Archívna reportáž

Už to bude päť týždňov, odkedy je z dlhoročnej političky a europoslankyne Moniky Beňovej dvojnásobná mama. K 32-ročnému synovi Martinovi z prvého manželstva pribudla dcérka Lea zo vzťahu s o 16 rokov mladším advokátom Ľubomírom Klčom. Malá princezná ale mame ukázala, že kým otecka šetrí, jej dá zabrať bez výčitiek.

Keď ženy snívajú o bábätkách, obvykle si predstavujú tie krásne momenty plné nehy, neopakovateľnej vône novorodeniatok a prvých úsmevov. No skutočnosť, pochopiteľne, nie je len o týchto nádherných chvíľach. Dopĺňajú ich prebdené noci, snaha pochopiť, prečo bábo usedavo plače, grckanie, kakanie a najväčší des všetkých rodičov - prdíky. Ak aj 52-ročná Monika Beňová na toto všetko od pôrodu syna stihla zabudnúť, dnes to má všetko opäť ako na tanieri.

Najťažšie sú obvykle prvé týždne s bábätkom, keď si jeho rodičia len zvykajú na nový režim a snažia sa aspoň nejako s novorodencom zladiť. Monika Beňová úprimne priznáva, že zladiť sa najmä s ponocovaním dcérky je veľmi ťažké. Aj preto už trvalý "úkaz" na svojej tvári ani nerieši. "Doma sme si už na moje kruhy pod očami v pohode zvykli," oznámila svetu.

Napriek drobným trápeniam si Monika Beňová materstvo užíva:

​Ako to už býva, pri bábätkách nie je nič natrvalo. Aj pre malej Leuške sa, našťastie, ťažšie dni striedajú s lepšími. No práve zasnežený štvrtok sa neukázal byť ideálny. "Dnes má naša veverička plačlivý dníček. Ale až keď odišiel tatino do kancelárie, lebo s ňou bol doobeda, aby som mohla skočiť nakúpiť nejaké darčeky vianočné," napísala Monika, ako "prefíkane" milosrdne sa dievčatko zachovalo voči svojmu ockovi. A všetko si potom vynahradila pri mame. "Poobedie moja malá víla preplačkala kvôli brušku. Ale už je to oveľa lepšie ako pred pár týždňami," spojila Beňová ponosu s pochvalou, že situácia sa mení pozitívnym smerom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Treba povedať, že materstvo europoslankyni na kráse ani trochu neubralo, naopak, priam žiari, hoci aj s kruhmi pod očami. Fanúšikovia sú za jej úprimnosť vďační, možno čakali skôr "železnú matku", ktorá trápenie neprizná, no opak je pravdou, Monika sa často zveruje aj s trápením. Aj teraz sa ale dočkala podpory a množstva dobrých rád od skúsených mamičiek, ako s prdíkmi, teda kolikou, vybabrať. Možno práve to bol zámer a o pár dní bude hlásť definitívne zlepšenie situácie. Ak by aj nie, koliky prirodzene po pár mesiacoch odídu, treba len vydržať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie