Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Marešovci sú už doma z Maldív! A TOTO je správa o ich vysnívanom bábätku!
Zdielať na

Marešovci sú už doma z Maldív! A TOTO je správa o ich vysnívanom bábätku!

Archívna reportáž

Obľúbený český moderátor Leoš Mareš (44) dostal od života snáď všetko, na čo len pomyslel, a zrejme aj nepomyslel. Má dobre platenú prácu, ktorá ho ešte aj veľmi baví, atraktívnu ženu, luxusný byt, autá, často si užíva luxusné dovolenky. Obľúbil si Maledivy, kde aj teraz oddychoval na pláži zaliatej slnkom spolu s manželkou Monikou, dokonca odtiaľ aj moderoval svoju rannú rádiovú šou. Zdalo by sa, že zamilovanému páru snáď ku šťastiu nič nechýba. 

Azda žiadny osud nie je úplne dokonaly. A tak je predsa len niečo aj v živote Marešovcov, čo ešte k dokonalosti chýba. Aj priaznivci tohto celebritného páru sú v pozore. Stále hľadajú na takmer dokonalej postave, na ktorej z Maledív predvádza krásna Monika (39) rôzne modely plaviek, náznaky tehotenstva. Biologické hodiny tikajú, či človek chce, či nechce, a hlásia, že je najvyšší čas na potomka. 

Hoci v poslednom čase si trúfli na tehotenstvo aj ženy okolo päťdesiatky, ako naposledy Alena Šeredová, Vendula Pizingerová či Monika Beňová. To však skutočne skôr ojedinelé príklady a všetky tri už pred ich čerstvými prírastkami aspoň jedno dieťa mali. 

Leoš našiel v Monike životnú lásku:

​Na výzvu portálu eXtra.cz sa pozrela vedma Michaela Kudláčková na svoje veštecké karty a hľadala v nich odpoveď na zvedavú otázku čitateľov, či sa v budúcnosti môžu manželia Marešovi tešiť na príchod potomka. „Mne to celkom nepríde, ale to neznamená, že to bábätko nebudú mať nikdy. Ja ho len nie som zatiaľ schopná vidieť, ten výhľad mám obmedzený do určitého časového rozmedzia, a to dvoch rokov,“ prezradila vedma, no už len táto správa je vzhľadom na vek nádejnej budúcej mamy trošku znepokojivá. „Ale pripadá mi, že sa o niečom často hovorilo, ona by ho chcela, alebo sa nejaké bábätko nepodarilo. Vidím, že tam nejaká snaha o neho asi je,“ pridala na objasnenie, no je to známa vec, že Marešovci by bábo už radi mali.

Leoš denne pridával fotky z prekrásnych Maldív, touto sériou veľmi pobavil:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Zatiaľ si tak ale môže pár aspoň užívať takmer bezstarostný život na dovolenkách snov. Spolu navštívili v minulosti okrem Maledív aj pre väčšinu smrteľníkov nedosiahnuteľný ostrov Bora Bora, Seychely, či luxusné rezorty v Thajsku. Na Silvestra sa dobre zabávali aj v Las Vegas, to ale tento rok pre pandémiu zrejme nebude možné. Vyhľadávajú aj najznámejšie lyžiarske strediská. Marešovci tak predvádzajú svojim obdivovateľom, ako si dokážu realizovať svoje sny. No cestovať sa dá aj s bábätkom, hoci možno nie tak intenzívne, ale iste by nebolo prekážkou. Napokon, Leoš vie, o čom je reč, dve deti už s bývalou ženou Monikou má, no ich výchovu ale prenechal hlavne jej. Finančne ju pritom, samozrejme, podporuje. Už ostáva len veriť, že aspoň jedno bábo sa mu pošťastí aj s jeho milovanou "druhou" Monikou.

Súvisiace články

Najčítanejšie