Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Povedal ÁNO! Hollywoodsky herec netají dojatie z romantických zásnub!
Zdielať na

Povedal ÁNO! Hollywoodsky herec netají dojatie z romantických zásnub!

Zdroj: Instagram/JB

Nie je to po prvýkrát , čo ženské srdcia zlomila sexuálna orientácia ich mužských idolov. Mnohé fanúšičky sa napokon museli zmieriť so skutočnosťou, že krásavci ako Ricky Martin či George Michael preferujú mužskú lásku. A teraz azda pustila slzičku nejedna obdivovateľka hollywoodskeho herca, ktorý si v minulosti zahral aj po boku Lindsay Lohan či Amandy Bynes.

Americký herec Jonathan Bennett (39) prežíva krásne obdobie, o ruku ho pred pár dňami požiadal jeho dlhoročný partner, striptér zo slávnych Chippandales, 38-ročný Jaymes Vaughan. Na sociálnej sieti sa týmto romantickým okamihom podelil so svojimi fanúšikmi a zo záberov jasne vidieť, že obaja doslova žiaria šťastím.

Hollywoodsky fešák Jonathan Bennett sa od roku 2014 netají svojou homosexuálnou orientáciou. Stal sa zároveň oduševneným podporovateľom LGBTI komunity a jeho priznanie mu do života prinieslo, zdá sa, nielen pokoj na duši, ale aj lásku jeho života. Už tri roky je šťastný po boku fešného tanečníka a striptéra z legendárnej skupiny Chippendales, ktorého spoznal pri jednej z amerických talentových šou.

Jonathan Bennet si v roku 2002 zahral v populárnej komédii Protivné baby triedneho fešáka a idola spolužiačiek Aarona Samuelsa:

Pár pravidelne zásobuje svojich sledovateľov na Instagrame romantickými momentkami z ich života, na ktorých pôsobia vyslovene harmonicky. "Povedal som áno! A strašne som sa rozplakal, ako blázon. Som tak vzrušený, že môžem s vami zdieľať tieto momenty, od prstienka vyrobeného na mieru až po pieseň, ktorú pre mňa napísal a zaspieval. Už sa neviem dočkať, keď vám ukážem video," napísal ešte začiatkom týždňa k fotkám zo zásnub. Ako to už v Hollywoode chodí, na svoje "spontánne a šokujúce" zásnuby nezabudli zavolať profesionálneho fotografa a kameramana, aby jedinečné momenty zvečnil navždy. Zároveň využili svoj dosah a šikovne použili ich oznámenie zásnub na reklamu istého klenotníctva.

Romantické momenty z ich zásnub zachytil aj tím profesionálnych fotografov a kameramanov, zábery zároveň využili na reklamu a slušne ich tak speňažili:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jonathan Bennett (@jonathandbennett)

Video, ktoré zachytáva romantické zásnuby je plné sĺz dojatia, ktoré spôsobil práve Jaymes svojím darom. Tým je na mieru ušitá pieseň s príznačným názvom "Our song" čiže "Naša pieseň", ktorá patrí iba im dvom a ich láske. "Nikdy sme nevedeli nájsť pieseň, pri ktorej by sme mali pocit, že je naša. A tak Jaymes pre nás jednu napísal a nahral, a takto ma s ňou prekvapil," píše okrem iného v texte pod príspevkom, ktorý sa opäť niesol v duchu reklamy na klenotníctvo. Zaľúbený herec nezabudol tiež pripomenúť, že pieseň je už k vypočutiu na známej platenej strímingovej službe Spotify, a každý kto che v živote trochu romantiky si ju musí vypočuť. Nuž, mnohí  by sa mohli od zaľúbencov učiť, keďže spojiť príjemné s užitočným sa im podarilo doslova majstrovsky.

Súvisiace články

Najčítanejšie