Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO svet nevidel! Rytmus ukázal svoj šatník, vyzerá to tam ako v obchode!
Zdielať na

TOTO svet nevidel! Rytmus ukázal svoj šatník, vyzerá to tam ako v obchode!

Archívna reportáž

To, že si Rytmus potrpí na luxusných značkách a štýle, ktorý patrí k raperom, je známa vec. Čím väčšie logo, tým lepšie, zdá sa niekedy. K tomu reťaz na krk, poriadny pečatný prsteň a na nohy nejaké limitované tenisky, a ide sa. Kým tričká ešte fanúšikovia na fotkách ako tak registrujú, čo má Patrik Vrbovský na nohách už tak viditeľné nie je. No teraz ukázal zbierku tenisiek, ktorú možno smelo nazvať rekordnou.

Hovorí sa, že v zberateľstve topánok sa vyžívajú najmä ženy. Niet pochýb, že u mnohých sa kúpa nového páru stala dokonca priam akousi formou terapie, pričom v niektorých prípadoch ide skutočne až o závislosť. Ktovie, ako by diagnostikovali odborníci Rytmusa, ak by dostali na posúdenie záber, ktorý raper práve zverejnil.

S najväčšou pravdepodobnosťou ide v jeho prípade v prvom rade o vášeň, v druhom rade o istú formu zberateľstva a v treťom rade jednoducho - kúpi si, čo sa mu páči, lebo proste môže. No aj tak je to pre bežného smrteľníka šok.

Rytmus si na seba skutočne potrpí:

​Pohľad do šatníka, ktorý aktuálne ponúkol fanúšikom na Instagrame, sa nevidí každý deň. Len na prvý pohľad po letmom zrátaní viditeľných párov sa človek dopracuje približne k cifre sto. S najväčšou pravdepodobnosťou Patrik nemá toľko párov ponožiek, ako má tenisiek. "Sanelko si spravil z mojej šatne detskú izbičku," napísal k fotke Rytmus. Jeho syn sa totiž zjavne rozhodol, že aktuálne boli väčšou zábavkou tatove tenisky, ako nejaké hračky, a trošku mu to tam dal do parády.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Pred pár dňami sa pritom Rytmus pochválil teniskami vystavenými v 35 plastových priehľadných krabiciach, zrejme ide o jeho najobľúbenejšie, či najvzácnejšie úlovky. Vyzerá to tak, že sa chodí pohľadom na svoju zbierku aj len tak pokochať, no treba uznať, že takýto spôsob skladovania je aj veľmi praktický. Ťažko by si totiž pri tom množstve spomenul, aké tenisky a kde má, ak by ich nevidel. To sa už od istého počtu jednoducho nedá. Na otázku istého fanúšika, koľko párov má, raper odpovedal jasne: "Neviem".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Trošku náročná je podobná zbierka priestorovo, no evidentne s tým vo svojej vilke nemá problém. Teraz ale spôsobil jednu vec - ak má on takúto zbierku, ľudia budú iste chcieť vidieť aj Jasminin šatník. Je pritom dosť možné, že bude o niečo skromnejší. Rytmus má v teniskách skutočne investovaný majland.

Súvisiace články

Najčítanejšie