Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Robo Papp sa stal po druhýkrát otcom! Bábo dostalo TOTO krásne meno!
Zdielať na

Robo Papp sa stal po druhýkrát otcom! Bábo dostalo TOTO krásne meno!

Zdroj: Instagram/VP

Na tehotenstve je úžasné to, čo príde, až keď sa skončí - stane sa zázrak a nový človek je na svete. Len ťažko sa niečo vyrovná tomu pocitu, ktorý prežívajú rodičia v tej chvíli. Po polnoci 3. decembra zažili túto silnú emóciu Robo a Veronika Pappovci. Pre speváka to bolo už po druhýkrát, jeho Veve sa stala mamou premiérovo.

Keď sa stal Robo Papp po prvýkrát otcom pred desiatimi rokmi, jeho prvá manželka Eva Lučeničová, porodila dcérku Isabellku predčasne, už v siedmom mesiaci. Dievčatko muselo stráviť pár týždňov v inkubátore a skoré narodenie mierne ovplyvnilo aj jej zdravie, má oslabený sluch. Podľa všetkého nič podobné nehrozí v prípade Robovho druhého dieťaťa - to sa narodilo 3. decembra plne donosené.

Robova druhá manželka Veronika, s ktorou sa vzali toto leto už s rastúcim bruškom, sa konečne dočkala svojho prvého dieťatka. Hoci Robo na Instagram napísal, že je po pôrode ubolená, nepochybne bude šťastie intenzívnejší pocit, pozná to každá mama, ktorá obvykle zabudne na všetky boľačky v momente, ako dostane do náručia svoj poklad.

Instagram/RP

Vypočujte si jednu z Robových novších piesní:

To, že čakajú chlapčeka, prezradili už dávnejšie, teraz už svet pozná aj jeho krásne meno, aké nosil aj jeden z najväčších géniov umenia v histórii. "Náš syn Leonard je na svete, obaja s maminkou sú v poriadku," napísal stručne. Niet divu, iste v záplave emócií nechce 38-ročný dvojnásobný otec márniť krásne prvé chvíle so synčekom ťukaním do mobilu.

Na bábätko sa obaja veľmi tešili:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robo Papp Official (@robopapp_official)

Robo a Veronika pôsobia absolútne zamilovaným dojmom, niet pochýb, že príchod dieťatka ich lásku ešte znásobí. Krásne na ich vzťahu je aj to, že o 10 rokov mladšia Veve, ako manželku Robo volá, si vytvorila pekný vzťah aj s jeho dcérkou Isabellkou z prvého manželstva, ktorá sa už bračeka nevie dočkať. Napriek rozvodu s jej mamou je Robo ukážkovým otcom, ktorý trávi s dcérou maximum času, a tak je úplne isté, že na záplavu lásky sa môže pripraviť aj malý Leonard.

Súvisiace články

Najčítanejšie