Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vémolova bývalá už nie je sama! Lela hovorí priam o anjelovi, poslal jej tristo ruží!
Zdielať na

Vémolova bývalá už nie je sama! Lela hovorí priam o anjelovi, poslal jej tristo ruží!

Archívna reportáž

Niekedy sú nezhody medzi dvomi ľudmi tak veľké, že ich vo vzťahu neudrží ani spoločné dieťa. Rozpad rodiny iba krátko po príchode bábätka na svet zažila aj slovenská modelka a niekdajšia playmate Lela Ceterová. Po prevalení nevery jej partnera, známeho českého MMA bojovníka Karlosa Vémolu, sa rozhodla pre radikálny krok a zo spoločného domova v Prahe sa odsťahovala domov na Slovensko. Na svoj status slobodnej mamičky si zvykla a bola naň dokonca hrdá.

Podľa fotografií na sociálnej sieti sa slovenská playmate Lela Ceterová už, zdá sa, nemusí označovať ako slobodná mamička. Romantický dar, ktorý nedávno dostala, svedčí o tom, že má nápadníka a možno je už aj zadaná. Avšak mnohí sa domnievajú, že dar je od jej bývalého partnera a otca malej Lily, Karlosa Vémolu.

Lela si na život v Bratislave s malou Lily pomaly zvyká, zarába si na sociálnej sieti ako influencerka a s výchovou jej pomáha najmä jej milovaná mama. Zdá sa však, že v milostnom živote našla nový maják a blízkeho človeka, na ktorého sa snáď v budúcnosti bude môcť spoľahnúť. V nedávnom príspevku, ktorý na svoj profil pridala, sedí Lela v zvodnej póze na posteli spolu s obrovskou kyticou troch stoviek červených ruží. "Nová etapa života začína veľmi pekne," píše tajomne Lela, avšak medzi riadkami je jasný odkaz na zmenu v jej milostnom živote.

Karlos Vémola sa momentálne naplno venuje svojej kariére bojovníka MMA:

Po búrlivom rozchode koncom leta 2020 už hnev podvedenej modelky, zdá sa, opadol a niekoľkokrát bývalého partnera spolu s ich spoločnou dcérkou Lily v stovežatej Prahe navštívili. Dohodli sa, že budú svojej dcére obaja tými najlepšími rodičmi, aj keď nie v spoločnej domácnosti. Mnohí fanúšikovia na sociálnej sieti Lelu obviňovali z toho, že neverníkovi príliš skoro odpustila a mysleli si, že sa k nemu napokon vrátila. Avšak to v poslednom príspevku rezolútne odmietla a naznačila, že je v jej živote nový muž.  "Anjelik mi spadol z neba," napísala na rovinu v odpovedi zvedavej fanúšičke pod príspevkom.

Lela na Instagrame priznala, že má v živote novú lásku a na návrat ku Karlosovi nepomýšľa:

Jej odpovede sa hneď chytili ďalší fanúšikovia, ktorý jej rozhodnutie nevrátiť sa k bývalému kvitovali a jej novej lásky veľmi prajú. "To je dobre, že už nie ste s Vémolom, vôbec si vás nezaslúžil," napísala jedna z nich. Na čo Lela odpovedala stručne a jasne: "To je ten dôvod prečo s ním nie som." Nuž, azda Lela našla aj ďalší dôvod, prečo sa rozhodla ostať slobodnou mamičkou a jej nový priateľ jej zlomené srdce vylieči a dôveru v mužské pokolenie opäť vráti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie