Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rozhodujúci moment! Pre TOTO sa teraz vzťah Kate a Meghan zmenil!
Zdielať na

Rozhodujúci moment! Pre TOTO sa teraz vzťah Kate a Meghan zmenil!

Archívna reportáž

Smutná spoveď o strate nenarodeného bábätka vojvodkyne zo Sussexu dojala mnohých jej priaznivcov a zdá sa, že na chvíľu obmäkčila aj jej kritikov. So svojím manželom, princom Harrym, prišla ešte na začiatku leta 2020 o šancu byť mamou po druhýkrát, keď náhle potratila v rannom štádiu tehotenstva. Toto bolestné tajomstvo sa rozhodla nechať pre seba takmer päť mesiacov, čo je pri ich živote pod drobnohľadom médií celkom pochopiteľné.

Trpká skúsenosť Meghan Markle s neželaným potratom, zdá sa, prelomila ľady aj v rodinných vzťahoch. Bolesť zo straty bábätka s ňou podľa informácii portálu New Idea zdieľala aj jej švagriná, vojvodkyňa Kate Middleton. A zdá sa, že ju udalosť zasiahla natoľko, že sa pokúsi s odídencami opäť nadviazať bližšie vzťahy.

Vzťahy medzi rodinami princa Harryho a princa Williama neboli od ich odchodu do Spojených štátov amerických ideálne a neprospievali im ani rôzne mediálne konštrukty a knihy plné rôznych viac či menej pravdivých odhalení, ktoré v posledných mesiacoch uzreli svetlo sveta. Avšak Meghanin srdcervúca spoveď o prekonanom potrate roztopila ľady v ich srdciach, a to najmä mame troch detí, vojvodkyni Kate.

Aj kráľovná Alžbeta II. si nevestu princa Williama obľúbila, čo v minulosti symbolicky dokázala vzácnym darom pre Kate:

"Keď čítala jej slová, zachvátil ju obrovský smútok. Cíti, že už je načas obnoviť kontakt. Hovorí sa, že Meghan zavolala, aby jej vyjadrila sústrasť," prezradil zdroj z okolia kráľovskej rodiny. A nielen Kate pookriala, ale úprimný smútok nad ich stratou pocítil aj princ William. Dokonca sa rozhodli, že hneď ako im to kalendár a okolnosti dovolia, pôjdu Meghan a Harryho navštíviť do ich domova v slnečnej Santa Barbare. "William sa chce po všetkých nezhodách postaviť za svojho brata," uzavrel zdroj.

Vojvodkyňa Kate je patrí medzi najobľúbenejších členov britskej kráľovskej rodiny hneď po kráľovnej Alžbete II. Naopak Meghan, je na rebríčku úspešnosti na opačnom konci, a to najmä od neslávne známeho Megxitu na začiatku roka 2020:

Meghan v šokujúcej spovedi pred niekoľkými dňami popísala, ako pocítila pri prebaľovaní jej malého synčeka Archieho obrovskú bolesť v podbrušku. Inštinktívne podľa jej slov ihneď vycítila, že sa deje niečo zlé, a kým jednému dieťaťu dávala svoju lásku, druhé strácala. Žiaľ, návšteva lekára hroznú predtuchu potvrdila. V júli 2020 Meghan potratila a po polroku mlčania sa rozhodla prehovoriť. Až táto udalosť, zdá sa, donútila členov rodiny oboch princov zamyslieť sa nad tým, aké dôležité je stáť pri svojich najbližších.

Súvisiace články

Najčítanejšie