Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nový hviezdny pár v šoubiznise! Raper so speváčkou sa už nemusia skrývať!
Zdielať na

Nový hviezdny pár v šoubiznise! Raper so speváčkou sa už nemusia skrývať!

Archívna reportáž

O kráske z Barbadosu a jej partneroch sa v minulosti popísalo mnoho. Azda najviac zarezonoval jej búrlivý vzťah so spevákom Chrisom Brownom, ktorý bol poznačený násilím. Fotografie jej dobitej tváre vtedy obleteli svet, a speváčka pochopila, že láska takto nefunguje. Dlhé roky sa sústredila na svoju kariéru, ktorú rozšírila aj o kozmetický a módny priemysel a na mužov, zdá sa, nebol čas. Posledný vážny vzťah, ktorý mala s bohatým šejkom zo Saudskej Arábie začiatkom roka 2020 po troch rokoch stroskotal.

Speváčka Rihanna už nie je sama, podľa denníka Mirror je vo vzťahu so svojím dlhoročným kamarátom a kolegom z brandže, raperom A$AP Rockym. Ten v minulosti okrem iných randil aj s jednou so sestier Kardashianových, modelkou Kendall.

Po necelom roku od rozchodu speváčky Rihanny a jej partnera, miliardára Hassana Jameela sa ukazuje, že jej vrúcny priateľský vzťah s raperom A$AP Rockym bol predsa len niečo viac. Ešte v januári, v ten istý deň ako média informovali o ich rozchode, bola speváčka videná v New Yorku práve s týmto úspešným raperom. Vtedy blízky zdroj uviedol, že spolu dokonca zdieľali jednu izbu v hoteli. Ale Rihanna sa rozhodla, že je na odhalenie novej lásky ešte predsa len priskoro.

Rapera ASAP-a Rockyho a Rihannu spojila hudba, konkrétne ich spolupráca na piesni Cockiness:

Hra na mačku a myš so zvedavými novinármi ukončila teraz po 10 mesiacoch séria fotiek, na ktorých paparazzi načapali zaľúbencov na romantickej večeri v luxusnej reštaurácii Beatrice Inn v ich obľúbenom New Yorku. Očitý svedkovia tvrdili, že sa Rihanna a A$AP Rocky skrývali za závesom, aby ich nebolo vidieť. Avšak ďalší zdroj potvrdil, že po tomto rande už ani jeden z nich svoju lásku viac nebudú skrývať. Raper A$AP Rocky sa okrem hudby preslávil aj mnohými potýčkami so zákonom, väčšinou to boli násilné napadnutia a dílerstvo, v roku 2006 si dokonca za predaj tvrdých drog posedel. Azda sa zlý chlapec už polepšil a postačia mu slušné príjmy, ktoré vďaka hudbe zarába legálne. 

Rihanna sa hudbe, zdá sa, venuje už iba okrajovo. Jej hlavnou náplňou práce je jej kozmetická firma a taktiež kolekcia spodnej bielizne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Skutočnosť, že to medzi nimi už dlhé roky poriadne iskrí, ale ladí im to aj v iných oblastiach, potvrdil v minulosti v jednom z rozhovorov aj samotný raper. "Na našej spolupráci je najťažšie vydržať nesmiať sa po celý čas. Je to  obrovská zábava, a na konci dňa aj zabudnete, že je to vlastne práca," povedal pre rokmi vo videorozhovre pre GQ. A$AP Rockyho a speváčku Rihannu spojila ešte v roku 2012 spolupráca na piesni Cockiness a o rok neskôr spoločne absolvovali aj jej turné Diamond´s World Tour 2013. Pracovný vzťah však prerástol v priateľstvo a to neskôr v lásku, ktorej po rozchode s ich bývalými partnermi už nestojí nič v ceste.

Súvisiace články

Najčítanejšie