Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Fanúšikovia onemeli! Ivana Gottová dala von nikdy nezverejnené súkromné video Karla!
Zdielať na

Fanúšikovia onemeli! Ivana Gottová dala von nikdy nezverejnené súkromné video Karla!

Archívne video

Dlhé roky bolo práve obdobie Vianoc tou časťou roka, na ktorú sa fanúšikovia Karla Gotta najviac tešili. Maestro mával totiž prekrásne vianočné koncerty plné silných piesní, aj hostí zvučných mien. No už druhé sviatky budú bez neho. Slabou náplasťou bude azda iba to, že z rádií sa bude jeho hlas ozývať opäť o niečo viac.

Obrovským prekvapením bola pre všetkých fanúšikov nová vianočná pieseň Richarda Krajča a jeho kapely Kryštof, na ktorej spolupracoval aj Karel Gott. Ako Krajčo priznal, pieseň bola pripravená zhruba v rovnakom čase, ako duet Gotta s jeho dcérkou Charlottkou Srdce nehasnou, no bolo prianím maestra, aby nevyšli naraz. Vianočnou chcel potešiť fanúšikov až rok po svojej smrti, aby na neho spomínali.

Hoci je v refréne, ktorý odspieval Karel Gott už celkom jasne počuteľné, že Zlatý slávik nemal toľko síl a jeho hlas už slabol, stále je to prekrásny moment pre všetkých jeho fanúšikov. Pieseň má na Youtube po necelom mesiaci už 3,6 milióna zhliadnutí a nepochybne toto číslo ešte výrazne narastie, najmä v najbližšie týždne. 

Vypočujte si pieseň Vánoční:

No aj Ivana Gottová sa rozhodla potešiť obdivovateľov jej zosnulého manžela. Na Instagram pridala krátke videjko, zjavne z domáceho prostredia, kde ide maestro poučiť národ, ako sa má refrén piesne Vánoční spievať. "Takto sa to musí spievať! Vám všetkým pre radosť a potešenie. Želám krásny adventný čas," napísala Ivana a úvodnou vetou citovala slová Karla.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Aj z tohto milého videa je zjavné, že maestrovi v čase jeho nakrútenia už neostávalo veľa času na tomto svete. Zjavne unavený životom, s posmutnelými očami a chvejúcim sa hlasom, no stále s tou istou iskrou, akou si pred 60 rokmi získal nielen celé Československo. Fanúšikova prijali dar v podobe videjka so skutočným dojatím a slová chvály nemali konca. Ivana skutočne vie, ako potešiť fanúšikov a udržať odkaz jej manžela ešte dlho živý. Hoci v jeho prípade si zabezpečil nesmrteľnosť už dávno, nielen krásnym hlasom, ale aj úžasnou osobnosťou a charakterom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie