Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná Skoncová totálne ohúrila! Ukázala tú NAJKRAJŠIU detskú izbičku pre synčeka!
Zdielať na

Tehotná Skoncová totálne ohúrila! Ukázala tú NAJKRAJŠIU detskú izbičku pre synčeka!

Archívna reportáž

Jojkárska moderátorka šoubizovej relácie Topstar sa stane o pár týždňov po prvýkrát mamou. Dieťatka sa už s partnerom Robom nevedia dočkať a niet pochýb, že si pripravení mu poskytnúť to najlepšie, čo sa dá. A keďže majú dostatok prostriedkov, to "najlepšie" znamená v ich prevedení skutočne poriadny luxus.

Krásna modelka, ktorá zažiarila aj vo filme Diktátor po boku Sashu Barona Cohena, a ostatné roky žiari v televízii JOJ, sa už nevie dočkať svojho prvého potomka. Ako práve prezradila, už je jasné, že to bude chlapček. No ak by niekto čakal tradičnú modrú izbičku, je na veľkom omyle.

Na každej fotke z interiéru bojnickej vilky, ktorú doteraz Soňa zverejnila, bolo celkom jasne viditeľné, že to nie je len taká obyčajná domácnosť. Všetko do detailu premyslené, ale aj poriadne odvážne - ružová kuchynská linka je dizajnérsky výstrelok, ktorý sa len tak nevidí, no predsa sa ako celok musí páčiť azda každému. 

Soňa sa už synčeka nevie dočkať:

​V nedeľu očarila vianočnou výzdobou, ktorú nainštaloval nastávajúci otecko Robo skutočne bezchybne zvnútra aj zvonku. A potom už Soňa avizovala, že onedlho sa pochváli detskou izbičkou. "Čakáme na teba," napísala k fotkám izby, ktorú zrejme každý na prvý pohľad tipoval len na inšpiráciu z katalógu. No nejde o žiadny katalóg, je to skutočnosť. Chlapček bude mať rozhodne jednu z najkrajších izbičiek, akými sa kedy pochválili naše celebrity. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Žiadna belasá, modrá, ani konzervatívna sivá. Podobne, ako Jasmina dopriala Sanelovi v izbe úplnú džungľu, aj Soňa si vybrala motív pralesa. No v oveľa jemnejšom prevedení, na tapete s béžovým základom, dokonale doplnenej o zrkadlo v tvare kaktusa. Variabilný nábytok na mieru, krásna drevená postieľka, dostatočne veľká skriňa a lezecká stena naznačujú, že izbička má slúžiť niekoľko rokov, nie je len pre novorodenca. Skoncová vychválila do nebies dizajnéra, ktorý je za toto krásne dielko zodpovedný a skutočne treba uznať, že výsledok je dokonalý. Chlapček ešte ani nie je na svete a už má izbičku, o akej väčšina detí asi ani nesníva. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie