Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vondráčkovej exmanžel pokľakol, manželstvu dá opäť šancu! No takmer pri tom spôsobil požiar!
Zdielať na

Vondráčkovej exmanžel pokľakol, manželstvu dá opäť šancu! No takmer pri tom spôsobil požiar!

Archívna reportáž

Český hokejista iba nedávno uzavrel poriadne dlho trvajúce rozvodové konanie s matkou jeho dvoch synov, speváčkou Luciou Vondráčkovou, a už pomýšľa na svadbu. Po nevydarenom manželstve by chcel dať tejto inštitúcii druhú šancu a so svojou novou rodinou žiť "na poriadku". Žiadosť o ruku športovkyne Lucie Šafářovej však sprevádzal tak trochu aj strach o život.

Hokejista Tomáš Plekanec je už od jari 2020 opäť slobodný muž, a tak neváhal a svoju partnerku, tenistku Lucii Šafářovú, požiadal romanticky o ruku. Medzi novopečenými rodičmi malej Leontýnky to však, podľa informácii denníka Magazin DNES, poriadne iskrilo a romantické zásnuby sa takmer zmenili na tragédiu.

Šťastným zaľúbencom sa pár dní pred Vianocami 2019 narodila dcérka Leontýnka a takmer po roku vyšla na povrch novinka o ich zásnubách. Keďže je hokejista opäť slobodný, nič mu viac nestojí v ceste za šťastím so svojou láskou, tenistkou Lucií Šafářovou. Ako to už je u tohto páriku zvykom, na detaily zo súkromia sú veľmi skúpi, avšak pre spomínaný denník prezradili, ako zásnuby prebiehali.

Plekanec hrával dlhé roky v kanadskom Montreale, dnes už oblieka dres Jágrovho tímu z Kladna:

"Malo to svoje kúzlo, takmer pri tom zhorel," prezradila Lucie s úsmevom. Našťastie sa nikomu nič nestalo, avšak dá sa vydedukovať, že v hlavnej úlohe pre navodenie tej pravej romantickej atmosféry boli sviečky. "Skoro som podpálil dom, ale inak to bolo dobré," dopĺňa svoju partnerku Tomáš, ktorý si však chce nechať podrobnosti pre seba. O niečo zdielnejší však bol hokejista pri otázke ohľadom svadby, ktorá by sa mala podľa tradícii konať do roka a do dňa. Avšak tradície asi nerátali s pandémiou.

Rodinka Plekanca a Šafářovej pôsobí šťastne a harmonicky, k dokonalosti už chýba iba veľká svadobná veselica:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

"Uvidíme ako to bude s koronavírusom. Musíme sa trochu pohrať s dátumom, neponáhľame sa, nič nás netlačí," zamýšľa sa nad vážnym životným krokom hokejista, ktorý sa iba nedávno rozviedol. Keďže Luciine meno vo svete športu už niečo znamená, nevyhla sa ani otázke, či prijme Tomášove priezvisko. "Asi by som si nechala obidve," prezradila svoje plány sympatická tenistka. Pravdou však je, že na párik športovcov je príjemný pohľad a vidieť, že sú veľmi šťastní, a v konečnom dôsledku na to predsa žiaden papier netreba.

Súvisiace články

Najčítanejšie