Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dara ide do boja ZA prirodzenosť! TAKTO si to predstavuje!
Zdielať na
Hudba

Dara ide do boja ZA prirodzenosť! TAKTO si to predstavuje!

Archívna reportáž

Odkedy existujú aplikácie pre mobilné telefóny, človek si už nemôže byť ničím istý. Stačí jediný klik a dokonalý výzor je na svete, hoci skutočnosť môže byť aj veľmi biedna. Pomaly nikto sa už bez filtra ani neodfotí a tak majú zrazu všetci dokonalú pleť, po vráskach ani stopy, pery ako maliny a krásne oči. Dara Rolins sa rozhodla, že bude lobovať za návrat k prirodzenosti.

Ťažko povedať, či je práve vzorovou bojovníčkou za prirodzenosť 47-ročná Dara Rolins, ktorá absolvovala dve plastické operácie, keď si nechala výrazne upraviť nos a jej prsia sú vyplnené silikónom. Okrem toho si necháva pravidelne vstrekovať botox, aby sa zbavila mimických vrások. Napokon, aj profi fotenia, ktoré absolvuje, majú  výrazne upravený výsledok.

Na druhej strane ku cti Dare slúži, že jej súkromné fotky a selfie bývajú neraz skutočne úprimné a bez úprav. Za svoje vrásky sa Dara nehanbí, napokon, má už na ne vek a sú úplne prirodzené, akokoľvek by sa o pleť starala. Pri jej celkovom perfektnom vzhľade a dokonalej postave sú vrásky skutočne to posledné, čo by musela riešiť.

Dara si na svojom výzore dáva skutočne záležať:

​Teraz ale prišla liberálne zmýšľajúca Dara, ktorá razí obvykle v prvom rade názor, nech si robí každý čo chce, kým tým nikomu neubližuje, s prekvapivou kampaňou. Celkom jednoznačne sa postavila na stranu prirodzenosti. "Ide mi o to, ako prirodzené sa stalo používanie všetkých tých neprirodzených apiek, filtrov. Veď áno, prečo nie, vždy je čo vylepšovať, a ak sa to dá len pohybom prstu... Je lákavé podľahnúť akémukoľvek kúzlu, realitu však neoklameme. Autenticita vo všetkých súvislostiach je práve teraz tým najlepším osviežením," apeluje Dara na všetkých.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Myslím, že aj v tomto prípade by mal víťaziť zdravý rozum a cit. Nič sa nemá preháňať. Ide o to, byť vnútorne spokojný aj bez skrášľovacieho filtra. Zdravé sebavedomie totiž čerpá z vlastnej prirodzenosti, vnútornej spokojnosti. Bez farbičiek. Bez skratiek a zázrakov," hovorí Dara a každému musí byť jasné, že sebavedomie je jej druhé meno. Že svoje slová myslí vážne dokázala aj videom, kde zábery na dokonale vyretušovanú Daru striedajú pohľady bez akejkoľvek úpravy. A stále je to pekný pohľad. Možno inšpiruje aj ďalších, aby sa za svoju skutočnú tvár nehanbili. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie