Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hviezdna speváčka sa vzdala boja o 9-ročnú dcéru! Je na pokraji bankrotu!
Zdielať na

Hviezdna speváčka sa vzdala boja o 9-ročnú dcéru! Je na pokraji bankrotu!

Niekedy sa zdá, že človek má všetko - talent, slávu aj peniaze. No neraz sa pod pozlátkom rozvíja smutný príbeh. Podobne je to aj v prípade bývalej členky zrejme najúspešnejšej dievčenskej kapely sveta - Mel B zo Spice Girls. V jej prípade je za tým najmä istá divokosť v srdci, pre ktorú si nevyberala práve ideálnych partnerov a otcov detí.

Dalo by sa povedať, že 45-ročná Melanie Brown dala láske v živote tri veľké pokusy, ktoré sa vždy skončili pôrodom, píše portál Daily Mail. Najstaršiu dcéru, 21-ročnú Phoenix, má s exmanželom, hercom Jimmym Gulzarom. Prostrednú, 13-ročnú Angel, má s hercom Eddiem Murphym a napokon je tu 9-ročná Madison, ktorú má so zatiaľ posledným manželom, producentom a režisérom Stephenom Belafontem. Tento vzťah sa skončil asi najhoršie.

O rozvod požiadala Mel B pred tromi rokmi, okrem iného aj pre domáce násilie a vynucovanie sexu zo strany Belafonteho. Ten sa ale rozhodol, že na nej za to nenechá ani "niť suchú" a podarilo sa mu zvrátiť rozhodnutie súdu v svoj prospech tak, že mu Mel B musí zaplatiť státisíce dolárov, ako aj mesačne platiť vysoké výživné na dcéru, ktorá žije s jej exmanželom, hoci speváčka by ju chcela mať pri sebe.

Minulý rok odštartovali "Spajsky" veľké turné:

​Došlo to až tak ďaleko, že Mel B vyhlasuje, že sa musí boja o dcéru vzdťa. "Hrozne ma to ničí, ale nemám už peniaze na to, aby som bojovala za presťahovanie Madison ku mne do Británie," priznala zdrvená hviezda. Belafonte je totiž Američan, rovnako ako Madison, ktorá sa v USA narodila, a spor o jej opatrovníctvo je tak značne komplikovaný. "Stále trvám na tom, že by bolo v najlepšom záujme MadisoSituáciu značne zhoršuje pandémia, pre ktorú je Mel B tento rok v podstate bez príjmu. 

Mel B by chcela mať dcérku pri sebe, presne pred rokom pridala na sociálne sieť spoločné veselé fotky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We’re on the train to somewhere yippeee

Príspevok, ktorý zdieľa Scary Spice Mel b (@officialmelb),

Už teraz dlží na daniach takmer dva milióny dolárov, a to ešte nevyplatila exmanželovi požadovaného pol milióna dolárov. Preto sa rozhodla požiadať o odpustenie tejto sumy. "Inak budem musieť vyhlásiť bankrot. Na zaplatenie tak nehoráznej čiastky prosto nemám," napísala Mel B otvorene. Pravdou ale je, že za minuloročné turné s oživenou kapelou Spice Girls zarobila Mel B minimálne dva, no možno až 10 miliónov dolárov. No nepochybne si už za tie roky zvykla na luxus, z ktorého nechce poľaviť a tak sa peniaze rýchlo rozkotúľajú. Aj na budúci rok ju čakajú výdaje v minimálnej odhadovanej sume 700 tisíc. Rozhodne tak patrí medzi ľudí, ktorí sa už nevedia dkočať konca opatrení. Zatiaľ sa deje presný opak a aj tento prípad možno považovať za istú obeť koronavírusu.

Súvisiace články

Najčítanejšie