Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bohuš Matuš (47) sa chystá spraviť Lucinke (17) ďalšie bábätko! Má ale TÚTO podmienku!
Zdielať na

Bohuš Matuš (47) sa chystá spraviť Lucinke (17) ďalšie bábätko! Má ale TÚTO podmienku!

Zdroj: instagram/BaL

Tento vzťah je od začiatku pre mnohých tŕňom v oku. Zoznámili sa, keď Lucinka nemala ešte ani 15 rokov. Veľmi rýchlo medzi ňou a o 30 rokov starším spevákom Bohušom Matušom vzplanula láska, no tvrdili, že nie fyzická. Keď mala 16, Bohuš sa oháňal potvrdením, že je ešte panna. Dlho to ale zjavne nevydržalo. Každým dňom sa im narodí bábätko.

Napriek všetkej kritiky, ohováraniu a nepekným útokom trvá láska 47-ročného českého speváka Bohuša Matuša a 17-ročnej stredoškoláčky Lucie Palkaninovej už tretí rok. Hoci ešte začiatkom tohto roka to vyzeralo veľmi kriticky a spevák sa vyjadroval, že s ňou budúcnosť neplánuje, už zakrátko bolo všetko inak. V týchto dňoch plynie posledný mesiac tehotenstva dievčaťa, ktoré pre bábätko zatiaľ ani nezmaturovalo.

Lucinka to ale ani na sekundu neľutuje. Portálu idnes.cz prezradila, že Bohuš bol jednoducho jej vyvolený. "Mne sa predtým nikto tak nejako nepáčil. Vravela som si, že nikdy nikoho nebudem chcieť, že chlapci sú fuj. Potom sa mi zapáčil on a tak to už zostalo," hovorí Lucie slovami, ako to cítila ako 14-ročná žiačka. 

Vypočujte si jednu z Matušových skladieb:

Podľa jej priateľa nie je vekový rozdiel medzi nimi nijako dramatický. Rozdiel bol len v tom, že on bábätko pôvodne nechcel, no Lucinka áno. "Zrazu som zistil, že mám Lucinku veľmi rád. A keď už, tak so všetkým," hovorí spevák o zmene názoru. Hoci sa ešte nenarodila ani ich prvá dcérka, už Lucinka premýšľa nad druhým potomkom. To si ale Matuš postavil hlavu. "Keď si Lucinka dokončí školu, spravím jej ďalšie bábätko. Lucinka bude mať onedlho 18 rokov, tak hneď, ako to oslávime, sa vezmeme," načrtol plány do budúcnosti.

​Nenechali sa odradiť ani neraz krutými komentármi na margo ich vekového rozdielu, či skôr Luckinej mladosti. Kritika prichádzala aj tak vždy len virtuálne. "Do očí nám to nikto nepovedal. Hrajú sa na frajerov len na internete. Máme teraz spoločný profil na Instagrame a 90 percent komentárov je pozitívnych," hovorí Lucie, ktorej predtým na základe nahlasovania neprajníkmi profil na Instagrame zrušili.

Pre dievčatko je doma už všetko pripravené:

Pár prezradil, že pre dcérku už majú vybrané aj meno. Je tradičné české a volá sa tak aj jedna známa speváčka. No Lucie to nie je. Ako sa dievčatko bude volať bude zrejme jasné už čoskoro, Lucinka môže porodiť skutočne každým dňom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie