Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obľúbený herec tvrdí: Zrejme mám covid-19 už po druhýkrát!
Zdielať na

Obľúbený herec tvrdí: Zrejme mám covid-19 už po druhýkrát!

Archívna reportáž

Zdá sa, že ani ľudia, ktorí sa koronavírusom už nakazili a ochorenie prekonali, nie sú v bezpečnej zóne. Urastený herec s obľúbeného motorkárskeho seriálu Sons of Anarchy sa totiž nazdáva, že na neho vírus skočil už po druhýkrát, keďže sa mu opakujú tie isté príznaky, ako na začiatku pandémie, keď covid-19 prekonal.

Britský herec Charlie Hunnam (40) sa objavil v online rozhovore obľúbenej americkej šou Jimmyho Kimmela, kde prezradil, že si nie je celkom istý svojim zdravotným stavom. Podľa slov samotného Charlieho sa potýka s podobnými príznakmi, aké vykazoval aj na začiatku pandémie, keď mu bol diagnostikovaný covid-19. Vtedy ochorenie prekonal bez komplikácií, zaujímavé však je, čo prezradil známy herec o absolvovanom teste na tento vírus.

Hunnam sa v spomínanom rozhovore zveril, že sa opäť cíti byť zoslabnutý a trápi ho suchý kašeľ v spojení s pretrvávajúcou zvýšenou teplotou. Prezradil tak pri príležitosti promovania svojho nového filmu z boxerského prostredia s názvom Jungleland. "Nie som si istý, čo mi je," povedal s obavou v hlase hollywoodsky fešák, ktorého môžu fanúšikovia drsnej futbalovej atmosféry poznať aj z filmu Green Street Hooligans, no pred časom zažiaril najmä vo filmoch Džentlmeni a v kultovom diele Motýlik.

Charlie Hunnam bol virtuálnym hosťom v rozhovore obľúbenej show Jimmyho Kimmela:

"Mohol by to byť COVID. Ale možno iba robím unáhlené uzávery. Ale dávalo by to zmysel," zamyslel sa, sediac v pohodlnom kresle v bezpečí svojho domova. Zároveň si však spomenul, že v prvom prípade dokonca stratil čuch aj chuť na dlhých desať dní, tieto príznaky však dnes úplne absentujú. "Avšak neviem, ako by som mohol zase ochorieť, keďže som 6 mesiacov nevyšiel z domu. Akurát raz som šiel s mojou mačkou k veterinárovi a ukázalo sa, že ona trpela mačacím koronavírusom" prekvapuje sympatický herec.

Charlieho test na koronavírus je zatiaľ negatívny, avšak jeho domáci miláčik sa musel popasovať s mačacím variantom tohto vírusu:

YouTube

​Tomu, že sa pravdepodobne potýka iba s "obyčajnou" chrípkou, nasvedčuje aj jeden pomerne presvedčivý dôkaz, a tým je negatívny výsledok testu na koronavírus, ktorý pred niekoľkými dňami absolvoval. "Ak je však niečo vo vzduchu okolo mňa, vždy to dostanem. A myslím si, že je to aj preto, lebo som strašný bacilofób. Mám veľmi slabý imunitný systém," dodal a zároveň prezradil, že jeho strach z baktérií a vírusov je tak silný, že si neustále umýva ruky. A to by asi iba máloktorý fanúšik o predstaviteľovi hlavného hrdinu Jaxa Tellera z úspešného seriálu o drsných motorkároch povedal.

Súvisiace články

Najčítanejšie