Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Pár týždňov po rozchode so snúbencom priznala speváčka BISEXUÁLNU orientáciu!
Zdielať na
Hudba

Pár týždňov po rozchode so snúbencom priznala speváčka BISEXUÁLNU orientáciu!

Archívna reportáž

Nie je to tak dávno čo fanúšikov americkej speváčky šokovali jej expresné zásnuby po niekoľkých mesiacoch randenia a ich následné zrušenie a rozchod. Teraz však šokuje ďalším priznaním, údajne si nie je úplne istá svojou sexuálnou orientáciou.

Speváčka a herečka Demi Lovato v rozhovore na sociálnej sieti prezradila, že príťažlivosť k rovnakému pohlaviu pocítila ešte ako dieťa, keď videla bozkávaciu scénku z filmu Veľmi nebezpečné známosti. Zároveň však priznala, že nebolo najvhodnejšie v detskom veku takýto film sledovať a robila tak, samozrejme, bez vedomia rodičov.

Demi Lovato sa otvorila v rozhovore vo facebookovom špeciáli s Tanom Franceom pri príležitosti Medzinárodného dňa "coming out-u", venovanému všetkým, ktorí sa za svoju "inú" orientáciu nehanbia, a tiež ako podpora tým, ktorí s verejným priznaním ešte váhajú. Priznala, že aj ona pociťuje k ženskému pohlaviu určitú príťažlivosť a poprvýkrát na to prišla ešte v detstve pri sledovaní spomínaného filmu. V jednej zo scén sa dve protagonistky stretnú v parku a na trávniku si skúšajú francúzske bozky.

Speváčka Demi Lovato v rozhovore prezradila, kedy prvýkrát pocítila zvedavosť a záujem o rovnaké pohlavie:

"Bola som určite ešte veľmi mladá a film Veľmi nebezpečné známosti som nemala sledovať, no aj tak som sa na to pozerala," prezradila svoje prvé zakázané ovocie Demi. "Keď prišla na rad táto scéna, kde sa tie dve bozkávali na tráve, pomyslela som si, že mne sa to veľmi páči, chcem to vyskúšať," smeje sa dnes čerstvo rozídená 28-ročná speváčka. Demi však prejde na vážnejšiu tému a prezrádza, že otvorene o svojej orientácii povedala svojim kamarátom a sestre keď mala 17 rokov. "Vedeli to skôr než moji rodičia. Mnohé texty mojich piesní o láske boli venované dievčatám, no fanúšikovia si mysleli, že spievam o chlapcoch. Prekvapuje ma, že si tí ľudia nevšimli, že niektoré texty boli venované konkrétnym osobám. Hudba bola mojím útočiskom," prekvapuje Demi svojou úprimnosťou.

Speváčka sa v živote pasovala s drogovo závislosťou, alkoholom a aj poruchou prijímania potravy, dnes je zdá sa to najhoršie už za ňou. Svoje  kilá navyše miluje a teší sa zo svojich ženských tvarov:

Mame oznámila svoju bisexuálnu orientáciu v čase, keď začala chodiť na svoje prvé rande s dievčatami. Novinári a paparazzi by jej tajomstvo mohli rodičom prezradiť skôr, a to nechcela. Tak sa jedného dňa pred plánovaným rande mame priznala cez telefón a priznala, že to bol veľmi emotívny rozhovor. Mama jej povedala toto: "Zlatko, chcem iba, aby si bola šťastná, či už s mužom, alebo so ženou, nebránim ti. Iba si želám, aby si bola šťastná." Speváčka ešte pred verejným priznaním sa k bisexualite ukončila šesťročný vzťah s hercom Wilmerom Valderramom, známym zo seriálu Tie roky 70, dodnes sú však dobrými priateľmi. Prednedávnom sa jej rozpadol vzťah so snúbencom Maxom Ehrlichom a zdá sa, že Demi ešte potrebuje čas na tú pravú lásku, či už v náručí muža a lebo ženy.

Súvisiace články

Najčítanejšie