Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rytmus prekvapil Jasminu TÝMTO novým "tetovaním" jej tváre! Spravil si ho úplne sám!
Zdielať na

Rytmus prekvapil Jasminu TÝMTO novým "tetovaním" jej tváre! Spravil si ho úplne sám!

Archívna reportáž

Tetovanie tak nejako patrí k raperom. Nepochybne to tak cíti aj Rytmus, ktorý je pokreslený viac než dosť. Dôležité vety a symboly, z ktorých každý nejako súvisí s jeho životom sú akoby stručným životopisom. Pochopiteľne, nesmie medzi nimi chýbať ani láska jeho života.

Zrejme by nikoho neprekvapilo, ak by na Rytmusovej koži pribudol aspoň dátum spojeným s Jasminou alebo Sanelom, prípadne ich podobizeň. Manželka Patrika Vrbovského sa už dočkala. Ale zrejme nie tak, ako by všetci čakali.

Jasmina zverejnila fotku, ktorá skutočne vyrazila dych. Je na nej brucho jej milovaného manžela s portrétom, aký by azda nestál ani za jediné euro.

Pre rodinu spraví Rytmus všetko:

​Jasmina začala svoj príspevok úplne vážne. "So všetkými zásadným vecami v živote sa s Vami delím, teraz neurobím výnimku. Môj muž si ma takto zvečnil. A dokonca to kreslil úplne sam! Som dojatá," napísala k fotke, na ktorej na prvý pohľad nie je úplne jasné, čo vôbec stvárňuje. Pri lepšom pohľade je už zrejmé, že je to chlpaté brucho a zrejme ceruzkou na oči načmáraná hlava, ktorá má namiesto úst pupok.

Rytmus sa skutočne predviedol a je len dobre, že sa nerozhodol venovať tetovaniu profesionálne. V každom prípade, v ich veselej rodinke to bolo presne také gesto, aké spravilo Jasmine skutočne radosť. "Neviem, či sa mi slzy tisnú z toho gesta alebo z toho, že takto v jeho očiach vyzerám. Každopádne plačem," dodala s rehotajúcim sa smajlíkom. Dokázať rozosmiať svojho partnera patrí medzi základné momentu v dobrom vzťahu a tento evidentne obstál.

Súvisiace články

Najčítanejšie