Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šialené priznanie! Britney prezradila, že žije ako väzení, von sa za 4 roky takmer nedostala!
Zdielať na

Šialené priznanie! Britney prezradila, že žije ako väzení, von sa za 4 roky takmer nedostala!

Archívna reportáž

Nad pspbou americkej popovej hviezdy Britney Spears sa už niekoľko rokov vznáša tajomný mrak pochybností o jej mentálnom zdraví, ale najmä o pochybnom poručníctve jej otca. Ten nad speváčkou, jej majetkom, kariérou a rozhodnutiami prevzal plnú moc už pred 12 rokmi a mnohí ho podozrievajú, že svoju dcéru využíva iba ako otroka na prísun peňazí.

Aj keď sú podozrenia zatiaľ iba vo forme nepotvrdených konšpirácií, vyjadrenie speváčky Britney Spears z uplynulých dní však neslobodu nepriamo potvrdilo. Vo videu na sociálnej sieti totiž prezradila, že počas štyri roky trvajúcom angažmán v Las Vegas z jej hotelovej izby takmer vôbec nevystrčila päty. Mnohí fanúšikovia sú zhrození, že ju otec využil iba na peniaze a držal ju nehanebne pod zámkom.

Britney Spears je na sociálnej sieti Instagram veľmi aktívna, no obsah jej príspevkov mnohým zdvíha obočie. Medzi pravidelné príspevky patrí aj video, kde Britney odpovedá na otázky svojich fanúšikov. Nedá sa však s určitosťou povedať, odkiaľ čerpá položené otázky, keďže podľa fanúšikov sa na ne skutočne nikto nepýta.

Pozrite si video na Instagrame, kde sa Britney zveruje, že bola neustále zavretá medzi štyrmi stenami:

​Medzi údajnými otázkami fanúšikov zaujímalo, akú najväčšiu párty speváčka vo svojom živote navštívila. V odpovedi mnohých šokovala keď vyhlásila, že počas rokov 2013 až 2017 vyrazila za uvoľnením do klubu iba jedenkrát. "Bolo to asi pred štyrmi rokmi, v klube nazývanom XS (podnik nachádzajúci sa v Las Vegas), kde som si šla zatancovať s kamarátkou," opísala jediný z jej dámskych výjazdov speváčka, ktorá podľa vlastných slov tanec a hudbu nadovšetko miluje.

​Na tom by však nebolo nič zlé, no Britney nebola v tom čase videná ani na iných akciách. Je však možné, že po skúsenostiach s médiami a verejnosťou jej jednoducho absolútne súkromie v meste hriechu vyhovovalo. Video s priznaním však bolo z jej účtu zmazané, a tak sa zdá, že speváčka predsa len povedala niečo nevhodné, keďže poručník môže rozhodovať aj o jej výstupoch na sociálnych sieťach.

Video s otázkami a odpoveďami bolo vymazané a nahradené jedným z mnohých zvláštnych videí z repertoáru Britney Spears:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This little clip is a message for @thefatjewish ???‍♀️? .... yes I do own a peasant midriff top for every day of the week ??‍♀️ !!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Britney Spears donedávna vystupovala v slávnom Zappos Theatre nachádzajúcom sa v rezorte Planet Hollywood. S vedením mala podpísanú rezidenčnú zmluvu za rozprávkový honorár v hodnote 138 miliónov dolárov na niekoľko rokov. V roku 2019 boli však jej vystúpenia zrušené, kvôli zhoršeniu jej psychickej kondície, ktorá bola podľa jej oficiálneho vyhlásenia spôsobená náhlym ochorením jej otca. Britney Spears však stále môže o svoju svojprávnosť zabojovať, a získať nad svojim životom plnú moc, otázne je, či je však na to mentálne a fyzicky pripravená.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie