Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Veľké prekvapenie na záver klipu! Celebritný párik odhalil rastúce bruško!
Zdielať na

Veľké prekvapenie na záver klipu! Celebritný párik odhalil rastúce bruško!

Zdroj: youtube/print screen wild

Ďalšie tehotenstvo v šoubiznise na obzore. Tentokrát je vraj "v tom" už skúsená mamička, modelka Chrissy Teigen, ktorá iba prednedávnom postúpila operáciu, pri ktorej jej odstránili z prsníkov implantáty. Radostnú novinku naznačili spolu s manželom, hudobníkom Johnom Legend prostredníctvom videoklipu.

Napriek tomu, že majú manželia už dve deti, svojou túžbou po ďalšom bábätku sa nikdy netajili. Pre magazín People však tehotenstvo potvrdil zatiaľ len zdroj z okolia páru, no videoklip k piesni Wild tomuto tvrdeniu mimoriadne nahráva. V ňom má totiž Chrissy Teigen svoje inokedy ploché bruško modelky už poriadne vypuklé.

Videoklip k piesni Wild, ktorý uzrel svetlo sveta iba teraz, bol nakrúcaný v krásnej exotickej destinácii, kde je rodina Johna Legenda obklopená dych berúcou prírodou a romantickými plážami. V pozadí vidieť oceán a rozprávkovú pláž, na ktorej sa prechádzajú dva majestátne kone ako symbol ich lásky.

Vo videoklipe k piesni Wild pár odhalil sladké tajomstvo:

Avšak dej neskôr naznačuje problémy v raji, keďže v určitom momente nastane medzi dvojicou dráma. Nahnevaná Chrissy náhle odmieta náklonnosť jej polovičky, a tak sa John rozbehne s bezmocným výrazom v tvári naprieč džungľou, čo by mohlo naznačovať, že v každom, aj tom najharmonickejšom vzťahu sa môžu objaviť nezhody. Prekvapenie však príde na záver videoklipu, keď sa mračná hádok rozplynú. Na záberoch drží hudobník svoju manželku nežne v náručí a ruky má jemne položené na jej rastúcom tehotenskom brušku. 

Chrissy na Instagrame zdieľala fotku svojho synčeka s knižkou, no tehotenstvo zatiaľ nepotvrdila. Napriek tomu je v komentároch vidieť množstvo gratulácií:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Miles’ book club!

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Chrissy Teigen je k svojim fanúšikom na sociálnych sieťach mimoriadne otvorená. V minulosti sa im zverila aj s veľmi intímnou informáciu, keď priznala problémy s počatím ich detí. Keďže im bola diagnostikovaná znížená plodnosť, obe ich deti, Luna (4) a Miles (2) boli počaté vďaka umelému oplodneniu. Pár síce oficiálne tretie tehotenstvo nepotvrdil, no po zhliadnutí videoklipu sa dá konštatovať, že slová sú v tomto prípade azda zbytočné.

Súvisiace články

Najčítanejšie