Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nechceli jej veriť, že už nemá silikóny! Modelka preto TAKTO ukázala zjazvené prsia!
Zdielať na

Nechceli jej veriť, že už nemá silikóny! Modelka preto TAKTO ukázala zjazvené prsia!

Zdroj: DuJour

Exotická modelka z Victoriiných anjelikov a mama dvoch zdieľa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti takmer každý krok. Informovala ich aj o tom, že sa plánuje vzdať svojich silikónov a urobila s nimi dokonca aj rozlúčkovú párty, na ktorú nechala vyrobiť tortu s náhrobkom venovaným jej dvom implantátom.

Modelka Chrissy Teigen (34) sa po operácii zotavuje dobre a so svojim rozhodnutím vzdať sa prsných implantátov je, zdá sa, nadmieru spokojná. S fanúšikmi na Instagrame zdieľala aj fotky jej staronového hrudníka po operácii, keďže niektorí fanúšikovia nechceli uveriť, že zákrok vôbec podstúpila.

Známa modelka a manželka ešte známejšieho, cenami Grammy ovešaného, hudobníka Johna Legenda sa nikdy netajila tým, že jej príroda nadelila k štíhlej postave pomerne veľké prsia. No ešte v roku 2006, keď rozbiehala svoju modelingovú kariéru, bolo viac než žiadúce, aby v modeloch najluxusnejších plaviek a spodného prádla nestrácali prsia tvar.

Chrissy svoje poprsie po operácii na chvíľku odhalila aj pár týždňov po zákroku:

​Avšak dnes, po dvoch deťoch, v spokojnom manželstve a v časoch, keď sa pomaly do popredia derie opäť prirodzenosť, jej prišli implantáty nepohodlné. Aj napriek zákroku, po ktorom jej implantáty lekári vybrali, však vyzerá modelkin dekolt stále výborne. Preto sa rozhodla niektorých neveriacich ľudí presvedčiť celkom drsným spôsobom.

Chrissy Teigen zverejnila naozaj drsné fotky z operačnej sály, v galérii dole len pre silnejšie žalúdky:

Modelkinmu dekoltu implantáty skutočne nechýbajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@leslieamonswim

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Na svojom Instagrame totiž zverejnila fotky priamo z operačnej sály a tiež z jej hojacich sa jaziev. "Stále musím dookola opakovať, že som si dala implantáty naozaj vybrať. Tu mám jazvy po operácii," komentovala video v príbehu modelka s názornou ukážkou zvislej jazvy naprieč prsníkom. Avšak, ako sama, tvrdí, jej prsia vyzerajú ešte väčšie ako pred operáciou. "Asi to bude tým, že sú o dvanásť centimetrov vyššie," komentuje vo videu Chrissy.

"Stále ešte mám prsia, akurát z čistého tuku, a to je vlastne to, z čoho sú v prvom rade všetky prsia zložené. Hlúpy, no zázračný vak plný tuku," zažartovala si očividne s výsledkom spokojná Chrissy. V konečnom dôsledku je spokojnosť s vlastným telom to najdôležitejšie, bez ohľadu na rýpavých komentujúcich na sociálnych sieťach.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie