Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ivanu Gáborík vzali do parády profíci! Výsledok vyráža dych!
Zdielať na

Ivanu Gáborík vzali do parády profíci! Výsledok vyráža dych!

Archívna reportáž

Poznajú to takmer všetky čerstvé matky. Kým sa zladia s bábätkom, kým si zvyknú, že o svoj čas sa musia deliť na povel, kým si vytvoria režim, kam patria aj ony samé, to chvíľu trvá. Niekedy sa tá chvíľa natiahne na dlhé mesiace a zrazu žena zistí, že sama seba dala na posledné miesto. To ale zjavne nehrozí Ivane Gáborík.

Ivanu Gáborík možno bez akéhokoľvek preháňania označiť za jednu z najkrajších žien slovenského šoubiznisu. Ani počas tehotenstva na nej nebolo badať kilá navyše. Ak by aj dva mesiace po pôrode sú už zjavne všetky preč.

Bývalá tanečnica pravidelne cvičí a zdravo sa stravuje, na čo musí dbať aj kvôli svojmu manželovi, hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi. Ten musí byť neustále vo forme, stále je hráčom NHL.

​No niekedy predsa len tak úplne nestačí prirodzená krása a najmä ženy si rady nechajú pomôcť k dokonalosti profesionálmi. U Ivany preto zazvonil hneď ten najvychytenejší - fotograf a vizážista Lukáš Kimlička, spolu s redaktorkou z módneho magazínu. "Proste to vedia," skonštatovala Ivana pri jednej z fotiek, ktoré dala do svojich Instastories.

Dokonalý účes, makeup a šaty. To by ale nestačilo, ak by Ivana nevedela pózovať. Zjavne v sebe má stále tanečnicu, lebo aj počas fotenia pre ženský mesačník strúhala dokonalé tanečné, priam baletné pózy. Niet pochýb, že mame na materskej prišiel takýto deň vhod, jej malý poklad Bella bol v rukách ocka Mariána, ako s poďakovaním prezradila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie