Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slávna modelka si dala vybrať implantáty! TOTO jej k tomu napísala dcérka (4)!
Zdielať na

Slávna modelka si dala vybrať implantáty! TOTO jej k tomu napísala dcérka (4)!

Zdroj: Sports Illustrated

Jedna z najúspešnejších modeliek poslednej dekády, Američanka Chrissy Teigen, sa rozhodla, že sa po 14 rokoch zbaví silikónových implantátov. Dôvod bol jednoduchý - už jej tak trochu liezli na nervy. K zákroku sa vyjadrila aj jej 4-ročná dcérka Luna.

Chrissy Teigen, ktorej manželom je populárny spevák John Legend, síce nemala nijako extrémne obrovské implantáty, no aj tak jej značne znepríjemňovali život. Štíhla modelka s nimi síce vyzerala dokonalo, ale praktické veľmi neboli.

Chrissy dlhé roky zažívala obmedzenia, ktoré dobre poznajú všetky ženy s veľkými prsiami. "Dlhé roky to bolo super, ale už ma to prešlo. Rada by som opäť zapla šaty svojej veľkosti a ležala na bruchu," objasnila Chrissy na Instagrame svoju motiváciu.

Chrissy bola hlavnou hviezdou v klipe jej manžela, Johna Legenda, ktorý jej úspešnú pieseň venoval:

Tešila sa opäť na svoje vlastné, hoci neveľké poprsie. "Stále budem mať prsia, len to bude čistý tuk. Hlúpe, a pritom zázračné vrecko tuku," opísala jednoducho objekt mužskej túžby. Operáciu už má za sebou a dopadla dobre, hoci ju to nesmierne bolí, ako napísala na sociálnu sieť. Ale mala pri sebe jeden absolútne čarovný prostriedok proti bolesti. "Uži si vyťahovanie tvojich didiek. Pápá, didky," napísala mame 4-ročná dcérka Luna.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Surgery went perfectly! So so so so so sore but waking up to this made it go away for half a minute at least

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

Rozkošný odkaz doplnený kresbou morskej panny si získal "internety". Srdiečkové komentáre pridali také hviezdy, ako Reese Witherspoon, Halle Berry, Michelle Pfeiffer, ale aj Daniela Peštová. Dokonca jej kamaráti dali vyrobiť aj tortu v podobe hrobu pre jej prsia. Niet pochýb, že teraz, takmer dva týždne po odstránení implantátov, je zabudnutá už aj bolesť. Snáď Chrissy svoje rozhodnutie neoľutuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie