Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Luxusné nákupy! Rytmus s Jasminou oplieskali vo Viedni za TOTO takmer 5000 eur!
Zdielať na

Luxusné nákupy! Rytmus s Jasminou oplieskali vo Viedni za TOTO takmer 5000 eur!

Archívna reportáž

Rytmus si odjakživa potrpel na luxusné značky. Tak trochu to asi aj k raperskej kultúre patrí. Drahé tenisky, rifle, tričká, hodinky a k tomu reťaz na krku. To všetko Patrik Vrbovský má. Ale prečo nemať viac, povedal si, a vyrazil s celou rodinkou na nákupy do Viedne.

Pred pár dňami sa Rytmus priznal, že Rakúsko má rád práve preto, že je tam anonymný. Nikto ho nepozná a tak sa môžu s Jasminou voľne pohybovať po Viedni a po obchodoch bez toho, aby ľudia vyťahovali mobily, chceli autogramy, alebo si proste len tak užasnuto nešepkali, koho to vidia.

Aj pri pohľade na Instagram jedného či druhého je jasné, že najčastejšie smerujú ich kroky práve do Rakúska. Často spoja výlet do Viedne aj s návštevou Jasmininej sestry či otca, ktorí tam bývajú. Tentokrát sa ale vybrali míňať peniaze.

Rytmus si na seba skutočne veľmi potrpí:

Rytmus si nákupy evidentne užíva ešte viac, ako Jasmina. Bol to práve on, kto pridal niekoľko fotiek a videí do svojich instastories. Pochválil sa novými teniskami, podľa všetkého si doprial hneď dva páry tej istej značky s iniciálkou F, pričom jeden pár stojí zhruba 500 eur, druhý až 700 eur. K značke s hlavou medúzy v znaku dokonca pridal aj srdiečka. Vybral si tam košeľu za približne 1200 eur.

Bolo by zvláštne, ak by nedoprial čosi aj svojej milovanej manželke. Tá si podľa fotiek dopriala len jediný kus, zato v hodnote takmer kompletného nákupu jej manžela. Značka s azda najslávnejšími iniciálkami je poriadne "mastná". Kabelka v dúhových farbách stojí vyše 2000 eur. "Sníval som, že raz si to tak zariadim, že budem žiť život ako jednu veľkú dovolenku. Ďakujem ti, život, za túto možnosť," napísal raper k fotke z nákupov. Treba dodať, že v tomto prípade to bola skutočne poriadne drahá jednodňová dovolenka, ale evidentne si to obaja užili.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie