Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tak TOTO podcenili! Meghan a Harry dostali zákaz, ktorý zastavil ich plány!
Zdielať na

Tak TOTO podcenili! Meghan a Harry dostali zákaz, ktorý zastavil ich plány!

Archívna reportáž

Už dva mesiace si žijú Meghan a Harry svoj americký sen. Pravdou je, že od povinností spojených s kráľovskou rodiny sa oslobodili, no ich plány sa zatiaľ nenaplnili. Predpokladali, že zlatou baňou sa pre nich stane značka Sussex Royal, to im ale prekazila ešte kráľovná. Prišiel na rad Archewell.

Filantropická organizácia Archewell, pomenovaná podľa ročného synčeka pár vojvodov zo Sussexu, mala na jednej strane peniaze zbierať a poskytovať tým, ktorí by ich potrebovali, no na druhej strane mala byť aj hlavným zdrojom príjmu pre manželov.

Pod značkou Archewell chceli predávať najrôznejšie predmety s logom Meghan a Harryho. Príjmy by mohli rásť do miliónov a nepochybne by to nákladnému životu manželov prišlo vhod. Hlavným zdrojom financií je totiž aktuálne "vreckové" od princa Charlesa.

Meghan chce byť v prvom rade zrejme opäť herečka, no uživila by sa aj ako redaktorka:

​No napokon sa o túto príležitosť pripravili vlastnou vinou, píše portál Daily Mail. Pri oficiálnom zaregistrovaní značky spravili viacero chýb. V žiadosti bolo uvedené, že spolu s ochrannou známkou si chceli založiť aj webovú stránku pre oblasť filantropie, peňažných darov a kariérnych príležitostí, vzdelávacie materiály, podcasty a elektronické knihy. K tomu aj predaj reklamných predmetov, filmy a seriály. Skutočne širokospektrálny záber.

​Ktovie, či sa spoliehali na svoje meno, no zjavne podcenili nielen formality a potrebné dokumenty, ale aj termín, dokedy ich mali odovzdať. Žiadosť im úrady zamietli  s tým, že je "príliš vágna, neurčitá a príliš zoširoka". Chýbalo v nej viacero povinných údajov, napríklad aj podpisy Harryho a Meghan. Jediné šťastie pre manželov je, že zákaz činnosti je len dočasný, kým chyby nenapravia.

Súvisiace články

Najčítanejšie