Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
"Teror" od trojročnej? Slávnej mame nedovolí robiť jej obľúbenú vec!
Zdielať na

"Teror" od trojročnej? Slávnej mame nedovolí robiť jej obľúbenú vec!

Archívna reportáž

Známa okatá herečka priznala, že jej malá dcérka ju tak trochu deptá, keď príde na jej spievanie. Kým niektoré deti radostne štebotajú pesničky so svojimi rodičmi, dcéra Amandy Seyfried spev svojej matky nemôže ani vystáť. Herečka je pritom známa z muzikálu Mamma Mia, v ktorom piesne aj v skutočnosti naspievala.

Herečka Amanda Seyfried priznala, že má zo svojho spevu obrovský komplex. Môže za to jej trojročná dcérka, ktorá zakaždým, keď jej slávna mama spustí svoju obľúbenú pieseň, utečie z miestnosti. Amande tak má hlavu v smútku a premýšľa, čo robí zle, keď jej vlastné dieťa neznesie jej spev.

​Herečka Amanda Seyfied podľa portálu Daily Mail priznala, že bojuje s veľmi nezvyčajným problémom vo výchove svojej dcérky. Tak, ako azda každá mama, aj ona by si so svojou trojročnou dcérkou Ninou rada spoločne zaspievala obľúbené pesničky. Tá však už pri prvých tónoch odchádza z miestnosti, alebo sa jej snaží v speve všemožne zabrániť.

Amanda svoj spevácky talent predviedla aj vo filme Mamma Mia! po boku slávnej Meryl Streep či Pierca Brosnana:

"Vie, ako veľmi by som s ňou chcela spievať, ale nedovolí mi to," prezradila 34-ročná herečka, ktorá si piesne v muzikáli Mamma Mia!, po boku slávnej Meryl Streep aj sama odspievala a u širokého publika zaznamenala svojím spevom nemalý úspech. "Je veľmi múdra a prešibaná. Musím vymyslieť spôsob, ako s ňou vyjednávať. Pretože ak ešte raz odíde z miestnosti, keď spievam, budem mať zo seba ešte väčší komplex ako teraz," priznáva so smiechom Amanda.

Amanda je nielen úspešná herečka, venuje sa aj hudbe a spevu. Jediný, kto to nevie zatiaľ oceniť je, zdá sa, jej malá dcérka:

Herečka si materstvo užíva a tvrdí, že s jej dcérkou Ninou je obrovská zábava. Napriek tomu však jej súkromie chráni a nechá na nej, či sa chce svetu ukázať v pravý čas. "Nechávam ju, nech si sama vyberie, či to chce urobiť neskôr vo svojom živote. Akurát si neviem pomôcť a zdieľam niektoré konverzácie, ktoré s tou trojročnou slečnou vedieme," opisuje rozumné a zodpovedné rozhodnutie Amanda, ktorá dcérku vychováva spoločne s jej otcom, americkým hercom Thomasom Sadockim, za ktorého sa vydala v roku 2017.

Súvisiace články

Najčítanejšie