Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Žiarlivec?! Hviezdna speváčka musí do klipu obsadiť priateľa, aby sa jej nedotýkali iní
Zdielať na

Žiarlivec?! Hviezdna speváčka musí do klipu obsadiť priateľa, aby sa jej nedotýkali iní

Hviezda tejto speváčky s kosovskými koreňmi žiari na hudobnej scéne stále výraznejšie. Od roku 2017 kedy zožala úspech s piesňou No rules sa pravidelne pripomína skladbami, ktoré vždy útočia na rebríčky hitparád. Momentálne propaguje svoj album Future Nostalgia.

Priateľ britskej speváčky Dua Lipa si zahrá v jej najnovšom videoklipe a má na to naozaj vážny dôvod. Na svoju priateľku žiarli natoľko, že jej nechce dovoliť nakrúcať horúce scény s cudzím mužom. On sám pochádza zo známej celebritnej rodiny, je to totiž brat modeliek Belly a Gigi Hadid.

​Ako prezradil zdroj pre denník The Sun, párik, ktorý spolu nedávno oslávil prvé výročie, sa rozhodol spojiť príjemné s užitočným a spoločne si zahrajú v pripravovanom videoklipe. Mladší brat sestier Hadidových, Anwar už tento týždeň dokonca zarezával na pľaci, aby pomohol dohnať svojej milej stratený pracovný čas v dôsledku koronakrízy. "Nakrúcanie už malo byť dávno rozbehnuté, no karanténa spomalila jeho dokončenie, a tak sa rozhodli konečne veci pohnúť vpred a nakrútiť spoločne video, keďže už nemusia dodržiavať dvojmetrovú vzdialenosť," prezradil zdroj.

Dua Lipa momentálne boduje s piesňou Break My Heart:

"Pre Anwara je to skvelá správa, pretože sa nemusí pozerať na svoju lásku, ako sa krúti okolo iného muža, nehovoriac o tom, ako mu účinkovanie vo videu nakopne jeho profil. Už majú za sebou nejaké sexi scénky, bola to pre nich oboch zábava," približuje zdroj zákulisie nakrúcania klipu.

Zaľúbenci si spolu zahrajú v speváčkinom novom videoklipe:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

nothing sweeter than 365 days joint at the hip with you ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa),

Párik prvýkrát potvrdil svoju lásku na festivale British Summer Time v júli v roku 2019, odvtedy sú nerozluční.  "Sme spolu šťastní, pozeráme telku, maľujeme, alebo sa vyberieme na hodinovú prechádzku," opísala Dua Lipa spoločne trávený čas v karanténe. Spája ich nielen vzájomná láska, ale aj vzťah k umeniu a hudbe, obaja priznali, že sú si navzájom najväčší fanúšikovia.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie