Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Herečke za nadváhu platili! Teraz rapídne schudla a všetkým vyrazila dych!
Zdielať na

Herečke za nadváhu platili! Teraz rapídne schudla a všetkým vyrazila dych!

Archívna reportáž

To, že musia herci a herečky vyzerať tiptop na to, aby sa ich kariéra uberala správnym smerom, si už všetci zvykli. Avšak málokto tuší, že miery hollywoodskych herečiek nemusia byť vždy podľa šablóny 90-60-90. Austrálska herečka Rebel Wilson prezradila, že jej za nadváhu platili.

Austrálska komička Rebel Wilson schudla za posledné mesiace neuveriteľných 18 kíl. Za svoju nadváhu viní práve filmové spoločnosti, ktoré podmieňovali jej zárobok priamo úmerne jej nadváhe. Ak chcela herečka dostať pekný plat, musela sa vraj prejedať a ostať pri tele.

Rebel sa však rozhodla uprednostniť svoje fyzické a mentálne zdravie a prejedaniu dala definitívnu stopku. Rozbehla svoju vlastnú stand up comedy šou s názvom LOL: Last One Laughing a popri tom sa dala do boja s kilami navyše. "Je zvláštne, že práve tento rok mal  byť rokom zdravia. Pomenovala som si svoje roky a mám takéto predsavzatia, ktoré platia na celý rok," prezradila pre denník The Sun sympatická Austrálčanka. "Vždy som si o sebe myslela, že som veštica, cítila som to tak, že tento rok nebudem mať veľa práce. V marci som mala 40 rokov a pomyslela som si, fajn, toto bude ten rok. Tento rok sa budem sústrediť najmä na moje zdravie," otvorene hovorí herečka známa ako predstaviteľka tučnej Amy vo komédii Pitch perfect, v slovenskom znení Ladíme.

Pozrite si jednu z mnohých Rebeliných komediálnych úloh:

"Vôbec to nebolo o tom, schudnúť na určitý počet kíl. Skôr to bolo o tom, ako sa mentálne vysporiadať s tým, prečo som sa prejedala a mala prácu, kde ma platili za to, aby som bola väčšia a väčšia. To môže v hlave narobiť slušný zmätok," šokuje svojím priznaním 40-ročná Rebel. Zdôrazňuje, že za jej premenou je najmä tvrdá práca na mentálnej úrovni v spojení s jej fyzičkou. "Nie je na to jednoznačná odpoveď, skúšala som mnohé rôzne postupy na to, ako byť fit," tvrdí Rebel a nemyslí si, že za jej úspechom v boji s kilami je konkrétna diéta či cvičenie.

Herečka na svojom instagramovom profile zdieľa aj ukážky z jej cvičenia s osobným trénerom, napríklad aj na schodoch pri slávnej budove opery v austrálskom Sydney:

V porovnaní s nedávnou minulosťou má Rebel za sebou kus tvrdej práce, no cíti sa lepšie ako kedykoľvek predtým:

So správnou technikou jej pri cvičení pomáha celebritný osobný tréner Jono Castano Acero, ktorý jej dopraje v týždni iba jeden deň oddychu. Počas zvyšných dní strieda cvičenie s váhami, intervalové tréningy, výdrž a kondičné tréningy. Aj napriek karanténe herečka nepodľahla lenivosti a priznáva, že sa už veľmi teší naspäť do posilňovne.

Súvisiace články

Najčítanejšie