Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Belohorcová šokovala rapídnou zmenou účesu! Fanúšikovia sú vo vytržení!
Zdielať na

Belohorcová šokovala rapídnou zmenou účesu! Fanúšikovia sú vo vytržení!

Archívna reportáž

Zuzana Belohorcová zvádzala kedysi na obrazovkách ako moderátorka erotickej relácie. Vtedy bola dlhovlasá blondínka považovaná za jednu z najsexi Sloveniek. Iste na tom mali istý podiel aj jej dlhé blond vlasy. Potom sa vydala, stala sa matkou a aj vlasy sú preč.

Zuzana Belohorcová si žije svoj americký sen o luxuse v slnečnom Miami. Fanúšikov nezabúda denne obšťastňovať fotkami, obvykle skôr odhaľujúcimi. Je zjavné, že aj v 44 rokoch si stále zachováva štíhlu postavu a mladistvý vzhľad. No jedna vec jej fanúšikom chýbala.

Zuzana sa už pred rokmi dala ostrihať na krátko z praktického dôvodu. Jemné a pomerne riedke vlasy sú totiž skutočne náročné na údržbu, ak človek chce, aby účes vyzeral dobre.

Takto si Zuzana užíva luxus v Miami:

​Krátke vlasy sa pritom Belohorcovej veľmi hodia a pri neustálom máčaní v bazénu či v mori sú rozhodne aj praktické. No veľmi často sa medzi komentármi jej takmer 100 tisíc fanúšikov na Instagrame objavovali hlasy, že dlhé vlasy jej pristali a mala by sa k nim vrátiť.

Zuzana sa teda rozhodla spraviť svojim fanúšikom radosť. Zrazu pridala fotky s dlhými vlasmi a treba uznať, že s nimi vyzerá perfektne. Akurát, že nie sú skutočné. " príroda to má asi spravodlivo zariadené. Niekde uberie,niekde pridá, ale tak to má asi byť. Mali by sme byť spokojní s tým, čo máme, nemôžeme mať predsa všetko," začala Zuzana zhlboka.

Z jej slov je jasné, že už dávno sa zmierila s tým, že na jej hlave jednoducho hriva neporastie. "Celý život túžim mať krásne, husté, dlhé vlasy. Keďže som ich nedostala do vienka, nič sa nedá robiť. Poteším sa aspoň takto. Ale bola by to pecka, čo poviete," napísala k fotke s dlhými vlasmi. No prekvapivo, nejde ani o pomerne bežné nadpájanie. Zuzana si vlasy prirobila len virtuálne cez aplikáciu. Nadšené komentáre však nemajú konca. Dokonca sa jeden kaderník ponúkol, že Zuzane presne také spraví a ona chce ísť do toho. Možno tak už čoskoro bude fotka s hrivou skutočná.

Súvisiace články

Najčítanejšie